دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ | Monday 27 March 2023

ابوالحسنی با اشاره به اینکه شهدای اختصاص داده شده به کرمان صبح روز دوشنبه اول مهر ماه جاری وارد کرمان می‌شوند، خاطرنشان کرد: مراسم رسمی استقبال به صورت تشریفات در فرودگاه انجام و سپس مشایعت شهیدان توسط جوانان هیئتی کرمان و اقشار مختلف مردم از فرودگاه به سمت حسینیه

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: فردا و همزمان با هفته دفاع مقدس استان کرمان میزبان چهار شهید شامل 2 شهید گمنام و دو شهید نامدار است.

به گزارش انارما، مهدی ابوالحسنی در کمیته استقبال از دو شهید گمنام و شهدای نامدار دفاع مقدس با بیان اینکه همزمان با هفته دفاع مقدس استان کرمان فردا میزبان چهار شهید است، اظهار داشت: ‌جوانان هیئتی کرمان همیشه در حفظ ارزش‌ها به ویژه استقبال از شهدای گمنام پیشقدم بوده‌اند.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه شهدای اختصاص داده شده به کرمان صبح روز دوشنبه اول مهر ماه جاری وارد کرمان می‌شوند، خاطرنشان کرد: مراسم رسمی استقبال به صورت تشریفات در فرودگاه انجام و سپس مشایعت شهیدان توسط جوانان هیئتی کرمان و اقشار مختلف مردم از فرودگاه به سمت حسینیه ثارالله شهر کرمان از مسیر بلوار جمهوری اسلامی، میدان آزادی، چهارراه کاظمی و میدان بسیج انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تجمع مردمی برای تشییع شهیدان ساعت ۱۰ صبح در میدان بسیج پیش‌بینی شده است، اذعان داشت: از حد فاصل میدان بسیج تا حسینیه ثارالله تشییع پیکر پاک شهیدان بر روی دست مردم شهیدپرور کرمان انجام می‌شود.

ابوالحسنی عنوان کرد: مراسم وداع عمومی با شهیدان در روز سه‌شنبه دوم مهر ماه بعد از نماز مغرب و عشا در محل مسجد قائم شهر کرمان و به همت هیئت شهدای بیت‌الله‌ الحرام کرمان برگزار می‌شود.

همزمان با هفته دفاع مقدس پیکر پاک دو شهید گمنام و دو شهید مشخص شده از شهدای دفاع مقدس از شهرستان بم در کرمان تشییع و سپس به محل دفن خود در محل‌های در نظر گرفته شده در شهرهای راین، بم و کرمان منتقل می‌شوند.

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

تصاویری از نمایشگاه طراحی و نقاشی چهره شهدا در انار

دومین نمایشگاه طراحی و نقاشی چهره شهدا  به صورت زنده، ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی ، شهدای مدافع حرم و امنیت سال ۱۴۰۱ به همت کانون بسیج هنرمندان شهرستان انار به کار خود پایان داد. ...

یادداشت های خصوصی