یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ | Sunday 20 July 2025

سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا گفت :حمایت ایران از سوریه موجب نگرانی ما است

2504152_624
به گزارش انارما،  خبرنگاری پرسید آیا امریکا و ایران در زمینه تشکیل دولت جدید در عراق و نامزدی العبادی در یک موضع قرار دارند؟
 
ماری هارف گفت:شما باید از ایران بپرسید موضع آنها چیست.ما در این زمینه با آنها صحبت نکرده ایم.بنابراین من نمی دانم موضع آنها در زمینه این تصمیم جدید چیست.من نمی خواهم تحلیل بیشتری در این زمینه داشته باشیم. من فکر می‌کنم ما زمانی که رئیس جمهور آمریکا عهده دار این سمت شد،اصولی را روشن ساختیم.این اصول از بازسازی ائتلاف تا سرمایه گذاری بر روی سازمان های بین المللی و چند ملیتی بود.بنابراین اگر شما به مناقشه مانند اوکراین و ایران نگاه کنیدمی بینید ما ائتلافی پشت سر خود داریم که از ما حمایت می کنندو ائتلاف های بین المللی را برای مبارزه با تهدیدات مشترک تشکیل می دهند. بنابراین اصولی وجود دارند که من فکر می کنم پی ریزی سیاست خارجی ما را تشکیل می دهد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:ما می دانیم ایران از سوریه حمایت می‌کند. بنابراین این دلیل نگرانی ما است.
 
وی در اظهاراتی دیگر گفت: همچنین خبر شادتری درباره ایران دارم.مابه تیم ملی والیبال به آمریکا خوشامد می گوییم و امیدواریم در چند بازی دوستانه در برابر تیم ملی آمریکا خوب بازی کنند..
منبع: باشگاه خبرنگاران

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

تصاویر تعزیه خوانی ظهر عاشورا

به گزارش پایگاه خبری “انارما” مراسم تعزیه خوانی ظهر عاشورا محرم ۱۴۰۴ در امین‌شهر برگزار شد ...

یادداشت های خصوصی