- سهشنبه, 21 اکتبر 2014
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اجتماعی , اخبار انار , اسلاید , جدیدترین خبرها , یادداشت
- 21087
به گزارش انارما، شامگاه روز یکشنبه ۲۷مهرماه در مقابل کلینیک ولیعصر(عج) شهرستان انار صحنه های زننده و تلخی رخداد .هنگامیکه مامور شهرداری در حال جمع آورزی زباله های جلوی درب کلینیک و انداختن در ماشین زباله دان بود قطره های خون پیاپی از لابه لای نایلون های زباله بر روی لباس کارگران می چکید و […]
به گزارش انارما، شامگاه روز یکشنبه ۲۷مهرماه در مقابل کلینیک ولیعصر(عج) شهرستان انار صحنه های زننده و تلخی رخداد .هنگامیکه مامور شهرداری در حال جمع آورزی زباله های جلوی درب کلینیک و انداختن در ماشین زباله دان بود قطره های خون پیاپی از لابه لای نایلون های زباله بر روی لباس کارگران می چکید و صحنه های زننده ای را بوجود آورد.
یکی از این کارگران زحمت کش و دوس داشتنی شهرانار که در حال جمع آوری زباله ها بود در این خصوص در مصاحبه ای با خبرنگار انارما گفت:هرشب که برای جمع آوری زباله های بیمارستان انار می آییم این صحنه ها رخ میدهد و زباله ها، بوی بسیار زننده و متعفن میدهند و ما به ناچار برای انجام وظیفه مجبوریم به هر دشواری که هست این زباله را به بالای ماشین بیندازیم و گاها پیش می آید که بخاطر این کار لباس هایمان خونی و نجس میشود.
این کار دلسوز شهرداری در ادامه گفت:یک شب به نشانه اعتراض به اینکار خواستیم زباله ها را جمع آوری نکنیم که از ترس این که زباله ها طعمه ی سگ های ولگرد شوند و از آنجایی که مقادیر بسیار زیادی خون در زباله ها بود و خدای نکرده سگ های ولگرد با خوردن این زباله ها هارشوند و برای همشهریان رعب و وحشت ایجاد کنند از تصمیم خود منصرف شدیم و طبق معمول زباله ها را جمع کردیم.
انارما: این کار زحمت کش شهرداری خبر از آنجا ندارد که جمع آوری این زباله ها وظیفه او نیست چرا که مطابق آیین نامه مدیریت پسماندها و زباله های بیمارستانی که در کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست در جلسه مورخ ۱۹/۱۲/۱۳۸۶ بنا به پیشنهاد شماره ۳۹۱۶۹-۱ مورخ ۱/۷/۱۳۸۶ سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد ماده (۱۱) قانون مدیریت پسماندها- مصوب ۱۳۸۳ و با رعایت جز (۳) بند (ج) مصوبه شماره ۵۶۰۶۱/۱۹۰۱ مورخ ۲۴/۴/۱۳۸۶ شورای عالی اداری، ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و پسماندهای وابسته به شکل سازمان یافته و منظمی مصوب شده است که متاسفانه مسئولین کلینیک انار یا از سرعمد و یا ناآگاهی از رعایت قوانین خودداری میکنند.
براستی چه کسی مسئول دفع این چنینی و بسیار خطرناک زباله هاست . اگر خدای نکرده به قول کارگر زحمت کش شهرداری مقداری از خون های داخل زباله ها توسط سگ های ولگرد که در این روزها تعدادشان در سطح شهر کم هم نیست خورده شود چه فاجعه ای پیش میاید؟آیا این زباله ها منبع اساسی و خطرناک انتقال و شیوع بیماری های خطرناک عفونی نیستند.
آمپول های تزریق شده ، پسماندهای پزشکی نوک تیز و ازهمه مهم تر خون انسان که بطور قطع یقین خطرناک هستند چه جایگاهی در بین زباله های شهری و خانگی دارد؟
طبق قانون زباله های پزشکی و عفونی بیمارستانی باید طبق ضوابط خاصی تفکیک و با رعایت شرایط خاص در محل مناسب و با دستگاه های مخصوص سوزانده شوند نه اینکه به راحتی هرچه تمام تر جلوی درب بیمارستان گذارده شوند و همراه با زباله های شهری دفع شوند.
انارما در این خصوص به شدت به مسئولین کلینیک درمانی ولیعصر(عج) و مخصوصا به رئیس شبکه بهداشت(دکتر برجی) در خصوص رفع این مشکلات هشدار میدهد و از آنها میخواهد که هرچه سریعتر در خصوص دفع غیر اصولی زباله های بیمارستانی در انار اقدام کنند.
از انتشار این چنین تصاویر زننده ای از مخاطبان گرامی عذرخواهی میکنیم و امیدواریم که با مشاهده این تصاویر زنگ خطر برای مسئولین امر به صدا در بیاید.
زباله های بیمارستانی باید در دستگاه زباله سوز دفع شوند ولی شبکه انار این دستگاه را در اختیار ندارد و با وجود پیگیری های زیادی که انجام شده بدلیل قیمت بالا این دستگاه دانشگاه این دستگاه رادر اختیار انار قرار نمیدهد.