- یکشنبه, 6 اکتبر 2013
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار تصویری
- 2556
بعد از اينكه مرحله ي اول پوك زدايي(پوك گيري) انجام شد.پسته ها براي شستشو وارد دستگاهي ميشوند كه در آن 4دوش تعبيه شده كه انها را شسته و پوست ها و نخاله هاي اضافي را جدا ميكند
به گزارش انارما،آقاي حاج اكبر طالبي يكي از سرمايه داران پسته در سطح شهرستان انار است،كه خبرنگارما را در تهيه اين گزارش ياري كردند.
مراحل برداشت و ضبط پسته بترتيب، به اشكال و توضيحات ذيل مي باشد.
بعد از چيده شدن پسته ها از درختان و ورود به شركت براي ضبط كردن مراحل زير انجام ميشود.
پسته ها بر روي بالابر ريخته ميشوند كه اين بالابر پسته ها را براي به اصطلاح(چرخ كردن) به دستگاه چرخ(پسته پوست كن) ميريزند.
بعد از اينكه مرحله ي اول پوك زدايي(پوك گيري) انجام شد.پسته ها براي شستشو وارد دستگاهي ميشوند كه در آن 4دوش تعبيه شده كه انها را شسته و پوست ها و نخاله هاي اضافي را جدا ميكند.
سپس بر روي نمگير نواري ريخته ميشود كه پسته ها با حرارتي كه از زير به انها وارد ميشود بصورت (دومينو وار)بعد از خشك شدن و خندان شدن به جلو حركت ميكنند.
بعد از گرفتن نم آنها،پسته وارد دستگاهي ميشوند كه با خاصيت لرزشي در مرحله ي دوم پوك ها را جدا ميكند.
سپس بر روي نواري ريخته ميشود كه پسته مماس با يك توپي كه در حال حركت دوراني است عبور داده ميشود كه پسته هاي پوست دار به اصطلاح(گو) با خاصيت چسبندگي توپي از پسته هاي سالم جدا ميشود.
در اين مرحله پسته ها بر روي نواري ريخته ميشود كه اولين مرحله اي است كه انسان در آن دخالت دارد و پسته هاي نامرغوب(كرك)و پوست دار را جدا ميكنند.
و سپس پسته ها بر روي سطح ميدان پهن ميشوند و بعد از حداكثر2روز آفتاب خوردن خشك ميشوند و جمع آوري ميشود.
در مرحله ي آخر پسته براي جدا شدن خندان ها و دهن بست ها از يكديگر،وارد دستگاه نمره ميشود و پسته هاي در جه يك خندان وارد گوني(گوني هاي سه خط) ميشود و وارد بازار كشورهاي خارجي و ايراني ميشود.
لازم بذكر است،تمامي اين توضيحات توسط آقاي حاج اكبر طالبي داده شده است
حاج اکبر
این اطلاعاتی که به این بنده خدا ها دادی که اشتباه است