چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ | Wednesday 12 February 2025

ایست فلبی که علت فوت یازده زائر در حج امسال بود شایع‌ترین دلیل فوت زائران ایرانی محسوب می‌شود؛ هر چند که یک زائر به دلیل تصادف، دو زائر به دلیل سکته مغزی و یک زائر به دلیل خونریزی داخلی در این سفر جان خود را از دست دادند

پانزده زائر ایرانی از آغاز موسم حج سال ۹۲ تا پایان مهر ماه در مدینه منوره و مکه مکرمه به دلایلی نظیر ایست قلبی، سکته مغزی، خونریزی داخلی و تصادف، فوت شدند.

image17601

به گزارش انارما، 14 نفر از زائران فوتی حج سال 92 در مکه مکرمه و یک نفر از آنها در مدینه منوره دعوت حق را لبیک گفتند که 9 نفر از آنها مرد و بقیه از زائران زن بودند.

ایست فلبی که علت فوت یازده زائر در حج امسال بود شایع‌ترین دلیل فوت زائران ایرانی محسوب می‌شود؛ هر چند که یک زائر به دلیل تصادف، دو زائر به دلیل سکته مغزی و یک زائر به دلیل خونریزی داخلی در این سفر جان خود را از دست دادند.

پنج نفر از زائران متوفی در مکه مکرمه دفن شده و برای انتقال اجساد بقیه متوفیان به ایران برنامه‌ریزی شده است.

اسامی، سن و استان محل اعزام متوفیان حج 92 تا پایان مهر ماه عبارت است از:

حسن معماریان 53 ساله از استان تهران، مراد مرادی 78 ساله از استان بوشهر، محمدحسین نادری 80 ساله از استان مرکزی، فیروزه مقیمی 59 ساله از استان البرز، فاطمه براتی حسین‌آبادی 70 ساله از خراسان رضوی، سعید نجف نجفی 71 ساله از خراسان رضوی، رضا اتفاقی 53 ساله از استان تهران، قربانعلی جندقی 76 ساله از استان سمنان، تقی یوسف‎‌پور 71 ساله از استان تهران، حسین بابالو 54 ساله از آذربایجان غربی، شهناز مسلمی 49 ساله از استان سمنان، ساریجه ایزدی 65 ساله از استان گلستان، غلامعلی غمیلو قلی‌جه از استان تهران، صفیه بهروجی از استان هرمزگان و معصومه مجیدپور از استان همدان.

بر طبق این گزارش، در حج امسال 64 هزار و 152 نفر زائر و عوامل اجرایی، خدماتی و فرهنگی از جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

منبع:دانا

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

تصاویری از جشن بزرگ شب یلدا در انار+فیلم

  🔸️به گزارش #انارما؛ جشن بزرگ شب یلدا شامگاه گذشته پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ با استقبال مردم شهرستان در سالن آزادگان انار برگزار شد. 🔸️در این مراسم گروه ایوان‌بند و در ادامه اجرای اصغر سمسارزاده، یوسف ...

یادداشت های خصوصی