سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ | Tuesday 5 November 2024

مرکل و روسف هردو اقدامات آژانس امنیت ملی آمریکا را محکوم کرده و به دنبال یافتن راهی برای دادن پاسخ مناسب به آمریکا هستند

بیست و یک کشور جهان از جمله متحدان نام آشنای آمریکا همچون فرانسه و مکزیک از تلاش های آغاز شده توسط آلمان و برزیل برای صدور قطعنامه در سازمان ملل علیه فعالیت جاسوسی ایالات متحده حمایت کردند.

2621

به گزارش انارما، تعداد کشورهایی که خواهان صدور قطعنامه علیه فعالیت های جاسوسی آمریکا هستند به ۲۱ کشور رسید.

اقدام آمریکا در جاسوسی از رئیس جمهور برزیل و صدر اعظم آلمان سبب شد تا این کشورها پیش نویس قطعنامه ای را در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح کنند.

پنجشنبه هفته گذشته اعلام شد که “آنگلا مرکل” صدر اعظم آلمان، از سال ۲۰۰۲ میلادی در فهرست جاسوسان آمریکا بوده و مکالمات تلفنی وی شنود می شده است.

این اسناد توسط “ادوارد اسنودن” مامور سابق سازمان سیا، در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

بر اساس این اسناد در ماه های گذشته نیز رصد ای میل و مکالمات تلفنی “دیلما روسف” رئیس جمهور برزیل، از سوی آژانس امنیت ملی آمریکا افشا شده بود و همین امر تنش هایی را میان دو کشور به وجود آورد.

مرکل و روسف هردو اقدامات آژانس امنیت ملی آمریکا را محکوم کرده و به دنبال یافتن راهی برای دادن پاسخ مناسب به آمریکا هستند.

در همین رابطه طی روزهای گذشته سفیر آمریکا در برلین برای ادای توضیحات در این رابطه، به وزارت خارجه آلمان فراخوانده شده بود. این در حالی است که در هفته گذشته سفیر آمریکا در پاریس برای ادای توضیحات در خصوص جاسوسی واشنگتن از شهروندان فرانسوی، به وزارت خارجه فرانسه فراخوانده شده بود.

البته اقدامات مرکل فقط محدود به سازمان ملل نبوده و آسوشیتدپرس گزارش می دهد که صدر اعظم آلمان به دنبال توافقی در اتحادیه اروپا با عنوان “قرارداد جاسوسی ممنوع” به ویژه با آمریکا است.

منبع: دانا

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

آشنایی با حق واخواهی در دعاوی حقوقی

یکی از تمهیدات قانون آیین دادرسی مدنی به منظور رعایت اصل تناظر و رعایت حق دفاع خوانده در هنگام رسیدگی به دعاوی، واخواهی می باشد. واخواهی مختص رای غیابی است و صرفا در صورتی ایجاد می شود که شرایط ۴ گانه ...

یادداشت های خصوصی