یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ | Sunday 25 May 2025

فرماندار انار گفت:تا صبح امروزیکشنبه ۲۵ مهرماه ساعت ۷ صبح قریب ۵۸۷۷ خانوار یعنی حدود بیش از ۵۱ درصد جمعیت شهرستان انار در سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن ثبت نام کرده اند.

فرماندار انار گفت:تا صبح امروزیکشنبه ۲۵ مهرماه ساعت ۷ صبح قریب ۵۸۷۷ خانوار یعنی حدود بیش از ۵۱ درصد جمعیت شهرستان انار در سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن ثبت نام کرده اند.

به گزارش ” انارما” طباطبائی مدیر اجرای سرشماری صبح امروز در جمع مأموران و کارشناسان سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ در فرمانداری با تسلیت ایام محرم اظهار داشت: سرشماری نفوس و مسکن از سوم مهرماه جاری به صورت اینترنتی در کشور آغاز شد.

وی بیان داشت: از آغاز سرشماری اینترنتی تا امروز ۵۸۷۷ خانوار در شهرستان انار به صورت اینترنتی سرشماری شدند که بیش از ۵۱ درصد جمعیت شهرستان انار در سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن ثبت نام کرده اند.

وی گفت: یکی از بزرگترین منابع و پایه‌های آماری سرشماری نفوس و مسکن است و در دوره‌هایی که سرشماری می‌شود تا دوره بعد هر اقدامی که قرار است، انجام شود، براساس همین سرشماری صورت می‌گیرد.

وی شمن تشکر از مردم و مسئولینی که در این سرشماری همکاری داشته اند گفت امید است تا ۲۷ مهرماه آمار مشارکت مردم در این سرشماری بیشتر شود. همچنین صبح امروز شهرستان انار رتبه ۶ را در استان در این سرشماری کسب نموده است.

انتهای پیام/

 

دیدگاه کاربران

ح_ا_ا یکشنبه 16 اکتبر 2016 - 6:09 ب.ظ

رتبه ۱تا۶متعلق به کدام شهرهاست

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

حاشیه دیدار مس و پرسپولیس/ حضور پرتعداد تماشاگران انار و رفسنجان

به گزارش انارما، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست‌ و هشتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور در ورزشگاه شهدای صنعت مس ، مهمان مس رفسنجان بود. هواداران زیادی از شهرستان های انار و رفسنجان از نزدیک تماشاگر ...

یادداشت های خصوصی