- سهشنبه, 10 دسامبر 2013
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- جدیدترین خبرها , سیاسی
- 6110
وی گفت: بعد از پایان مذاکرات و توافقنامه ژنو مقامات برخی کشورها جلوی دوربینها آمدند و اظهاراتی مبنی بر به رسمیت نشناختن حق هستهای ایران بیان کردند
به گزارش انارما، کامران غضنفری در همایش «استکبارستیزی» بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز که عصر امروز در سالن آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: لبخندهایی که مقامات جمهوری اسلامی ایران به مقامات آمریکایی زدند نتیجهای جز اتخاذ تحریمهای بیشتر برای ما در بر نداشت.
وی در ادامه به بیان برخی اقدامات انجام شده توسط آمریکاییها در کشور ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: هنوز چند ماه بیشتر از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که استکبار جهانی گروههایی را در داخل ایران بر علیه نظام اسلامی مسلح کرد.
نویسنده کتاب «آمریکا و براندازی جمهوری اسلامی ایران» بیان کرد: در اردیبهشت ماه سال 1359 نیز آمریکا مستقیم وارد جنگ نظامی علیه ایران شد ولی در طبس شکست خورد.
وی با بیان اینکه روند دشمنی آمریکا همچنان ادامه دارد افزود: این روند از سال 1357 آغاز شده و تا سال 92 که در آن هستیم نیز تغییری نکرده است.
غضنفری تاکید کرد: آمریکاییها در 35 سال پیش پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقشه سرنگونی نظام ما را طراحی کردهاند و همچنان در پی اجرای آن هستند.
وی تصریح کرد: دولت آمریکا پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال 1357 حتی برای یک روز هم دست از دشمنی با ایران برنداشته است.
پژوهشگر مطالعات تاریخی یادآور شد: در زمستان سال 1384 دولت آمریکا رسما برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران بودجهای تصویب کرد و به همه دستگاهها نیز ابلاغ شد.
وی با تاکید بر این نکته که هر چقدر ما به آمریکاییها لبخند زدیم فایدهای ندارد، بیان کرد: اوباما در تاریخ 28 خرداد سال 1392 یعنی چهار روز پس از پیروزی حسن روحانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد تا زمانی که ایران ثابت نکند دنبال سلاح هستهای نیست تحریمهای بینالمللی ادامه خواهد داشت.
به گفته این نویسنده کتابهای ضداستکباری، ایران به آمریکا لبخند میزند ولی آنها در جواب چنگ و دندان خود را به ما نشان میدهند.
وی متذکر شد: ما با آمریکاییها عکس یادگاری میگیریم و سر میز مذاکره مینشینیم ولی از آن سو تحریمهای بیشتری علیه کشور ما لحاظ میشود.
غضنفری با انتقاد از ننوشتن متن توافقنامه ژنو به زبان فارسی عنوان کرد: چرا نباید متن توافقنامه به زبان کشورهای مذاکرهکننده ترجمه شود و امضای 1+5 پای آن باشد؟
وی گفت: بعد از پایان مذاکرات و توافقنامه ژنو مقامات برخی کشورها جلوی دوربینها آمدند و اظهاراتی مبنی بر به رسمیت نشناختن حق هستهای ایران بیان کردند.
نویسنده کتاب «آمریکا و براندازی جمهوری اسلامی ایران» ابراز داشت: متاسفانه در معاهدهنامههای سعدآباد، پاریس و بروکسل نیز این اشتباه صورت گرفت و نتیجهاش هم آن شد که حتی اجازه ندادند یک سانتریفیوژ فعال داشته باشیم.
این نویسنده اضافه کرد: نباید به دولتی که چند روز پیش دوباره جمهوری اسلامی ایران را به حمله نظامی تهدید کرد، اعتماد کنیم.