- دوشنبه, 6 ژانویه 2014
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اجتماعی , اخبار انار , جدیدترین خبرها
- 7227
وی با اشاره به اینکه بیماری خونریزی دهنده ویروسی تب کنگو که بیشتر در دام های اهلی مشاهده میشود و هیچگونه علایمی در دام زنده ندارد،گفت:این بیماری یکی از بیماری های مشترک بین انسان…
به گزارش انارما،دکتر منصوری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان انار در مصاحبه اختصاصی با انارما،در خصوص (تب کریمه کنگو)که یکی از مهم ترین و خطرناک ترین بیماری هایی است که از دام به انسان منتقل میشود، نکات بهداشتی در خصوص جزئیات این بیماری و راه های پیشگیری از ابتلا گفت.
وی با اشاره به اینکه بیماری خونریزی دهنده ویروسی تب کنگو که بیشتر در دام های اهلی مشاهده میشود و هیچگونه علایمی در دام زنده ندارد،گفت:این بیماری یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام میباشد که ویروس آن در طبیعت و بوسیله کنه ها به حیوانات دیگر منتقل میشود.
منصوری در خصوص چگونگی سرایت به انسان گفت:ویروس این بیماری یا از طریق کنه ها به انسان منتقل میشود و یا از طریق تماس انسان با خون،گوشت،پوست،لاشه و یا استخوان دام آلوده به این بیماری .
وی گفت: بیشترنی زمانی که انسان در معرض ابتلای به این بیماری قرار میگیرد هنگام ذبح دام آلوده است،لذا از تمامی قصابان در خواست میشود هنگام ذبح تمامی نکات بهداشتی اعم از پوشیدن روپوش و دستکش و حتی استفاده از عینک مخصوص و ماسک را رعایت کنند،تا خطری در زمینه ابتلای به این بیماری آنهارا تهدید نکند.
رئیس شبکه دامپزشکی در خصوص علایم این بیماری گفت:در دوره کومن (نهفتگی)بیماری که بستگی به راه ورود ویروس دارد که معمولا ۱تا۳روز است و حداکثر۹روز که البته اگر بافت های بدن با خون دام آلوده تماس پیدا کرده باشند بین ۵تا۶روز این دوره ادامه دارد.شروع علایم ناگهانی میباشد و بیمار دچار سردرد شدید،تب و لرز،تعرق زیاد،حالت تهوع ،درد عضلانی،گیجی و در نهایت مرحله خونریزی در مخاط ها،پوست و بخصوص در قسمت های بالای بدن دیده میشود.
منصوری در پایان و در خصوص راه های پیشگیری از ابتلای به این بیماری خطاب به خانواده ها گفت:لازم است گوشت مصرفی خانوار از مراکز معتبر تهیه گردد و در صورت استفاده از گوشت تازه قبل از خردکردن گوشت ۲۴ساعت در یخچال نگهداری شود.
یکی از راه های انتقال بیماری