دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | Monday 1 March 2021

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی بسته بندی شده به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیون تومان در انار افتتاح شد و تعداد ۶ نفر مشغول به کار و فعالیت در این واحد شده اند

به گزارش ” انارما ” ؛ کامران شفائی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت : عرضه فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر مزیت اقتصادی به ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه نیز کمک می کند. تغییر فرهنگ مصرف خانوارها به سوی مواد پروتئینی و فرآورده های خام دامی بسته بندی شده، علاوه بر رونق تولید و ارتقاء سطح بهداشت عمومی، با بکار گیری افراد در این واحدها در کاهش معضل اجتماعی بیکاری نیز موثر می باشد .

وی گفت: با توجه به استقرار فرهنگ بهداشتی در جامعه و گسترش این فرهنگ، یکی از اولویت های کاری دامپزشکی کمک به رونق تولید و راه اندازی و توسعه مراکز بسته بندی بهداشتی فرآورده های خام دامی و پروتئینی می باشد. اطلاع رسانی به مردم و مخاطبین از لحاظ رعایت بهداشت مواد غذائی و خرید آلایش دامی بصورت بسته بندی شده توسط دامپزشکی مثمر ثمر بوده و رضایت مردم را نشان می دهد.

این گونه فرآورده های بسته بندی شده که دارای لیبل و بر چسب اطلاعاتی تاریخ تولید و انقضاء که مورد بازدید بهداشتی کارشناسان و مسئولین فنی دامپزشکی نیز قرار می گیرد دارای اهمیت و توجه ویژه ای می باشد. یکی از وجه های مهم و قابل تأمل در بسته بندی فرآورده های خام و آلایش دامی و پروتئینی این است که مردم مطمئن می شوند مواد بسته بندی شده در کشتارگاه تهیه و به نوعی کشتار غیرمجاز نبوده و با توجه به بازرسی بهداشتی که توسط کارشناسان دامپزشکی انجام می شود به شکل مضاعف از نظر بهداشتی و بار میکروبی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارند و می توان به شهرستانها، استان های دیگر و حتی به خارج از کشور با رعایت موارد و نکات بهداشتی – قرنطینه ای و زنجیره سرد و … عرضه و صادر کرد .

وی افزود: در ایام دهه مبارک فجر یک واحد بسته بندی فرآورده های خام دامی و پروتئینی در شهرک صنعتی شهرستان انار که با حضور معاون محترم اقتصادی استاندار، فرماندار محترم و جمعی از مسئولین این شهرستان افتتاح گردید، این واحد در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیون تومان از محل سرمایه گذاری بخش خصوصی و تسهیلات دولتی، بالغ بر ۵۰۰ تن سالانه، امکان بسته بندی را فراهم نموده است و تعداد ۶ نفر مشغول به کار و فعالیت شده اند. این واحد با رعایت همه موارد استاندارد و ضوابط بهداشتی و تحت نظر نظارت دامپزشکی احداث شده است. در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت واحد بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سالم و نقش دامپزشکی در زنجیره تولید تا مصرف اشاره شد. بسته بندی بهداشتی فرآورده های خام دامی نقش بسیار مهمی در تأمین بهداشت سلامت و کیفیت محصول دارد .

در پایان شفائی گفت: احداث واحدهای بسته بندی گوشت قرمز و سفید و سایر فرآورده های خام دامی علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق تولید و توسعه اقتصادی، یک عامل محافظ و نگهداری کننده است که مواد غذائی را در برابر صدمات فیزیکی محافظت کرده و از آلودگی آنها طی مراحل حمل و نقل، نگهداری و توزیع جلوگیری می نماید.

 

انتهای پیام/

آخرین اخبار

تبلیغات

آرشیو ماهیانه

تصویر برگزیده

اطلاعیه مهم / پیج انارما به دلیل انتشار اخبار ، فیلم و تصاویر سردار دلها از دسترس خارج شد

به اطلاع شما همراهان همیشگی رسانه مردمی انارما می رساند پیج دوم اینستاگرام با آدرس زیر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی انارما راه اندازی شده است ...

یادداشت های خصوصی