شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | Saturday 12 July 2025

دانشگاه پیام نور باغ پنج هکتاری مشجر به پسته پانزده ساله از نوع اکبری واقع در اراضی چاه موتور الزهرا واقع در غرب شهرستان انار با میزان بیست و دو ساعت آب در مدار دوازده روز را از طریق مزایده عمومی برای سال اول واگذار نماید.

به گزارش ” انارما ” ؛ دانشگاه پیام نور استان کرمان در نظر دارد به استناد ماده ۴۷ آئین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ، باغ پنج هکتاری مشجر به پسته پانزده ساله از نوع اکبری واقع در اراضی چاه موتور الزهرا واقع در غرب شهرستان انار با میزان بیست و دو ساعت آب در مدار دوازده روز را از طریق مزایده عمومی به افراد با شرکت های واجد الشرایط برای مدت پنج سال به صورت اجاره با قیمت پایه یک میلیارد ریال برای سال اول واگذار نماید.

از کلیه متقاضیان شرکت در مزایده دعوت به عمل می آید به سایت سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ( ستاد ایران ) حداکثر تا تاریخ ۱۴ اسفندماه مراجعه و ثبت نام نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۱۳۳۹۱۷۵۱۲ تماس حاصل فرمائید.

 

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

تصاویر تعزیه خوانی ظهر عاشورا

به گزارش پایگاه خبری “انارما” مراسم تعزیه خوانی ظهر عاشورا محرم ۱۴۰۴ در امین‌شهر برگزار شد ...

یادداشت های خصوصی