چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ | Wednesday 6 December 2023

خیر گرانقدر حاج احمد ذوالفقاری(فرزند اکبر) هزینه خرید یک دستگاه اکسیژن ساز مرکزی برای بیمارستان انار به اعتبار یک میلیارد و سیصد میلیون تومان را پرداخت کرد‌.

به گزارش #انارما، در جلسه ای که صبح امروز دوشنبه ۳آذر در محل دفتر امام جمعه انار برگزار شد ، خیر گرانقدر حاج احمد ذوالفقاری(فرزند اکبر) هزینه خرید یک دستگاه اکسیژن ساز مرکزی برای بیمارستان انار به اعتبار یک میلیارد و سیصد میلیون تومان را پرداخت کرد‌.

آقای ذوالفقاری تقبل هزینه خرید دستگاه اکسیژن ساز را به نیت همسر مرحومش(حاجیه سکینه ناجی) انجام داد.

لازم بذکر است با راه اندازی این دستگاه در شرایط حاد کرونایی نیاز اکسیژن بیماران بستری در بیمارستان و اورژانس انار و همچنین افراد نیازمند به کپسول اکسیژن که در منزل قرنطینه هستند به طور کامل تامین خواهد شد.

تاکنون اکسیژن بیمارستان به صورت موقت و با کپسول و دستگاه های اکسیژن ساز‌ کوچک تامین می شد که مشکلات زیادی را درخصوص شارژ دستگاه ها ایجاد کرده بود که با خرید دستگاه اکسیژن ساز مرکزی این مشکل مرتفع خواهد شد.

💬گزارش و عکس: مهدی خلیلی

مطالب مرتبط

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

غزه محو شدن اسراییل را از صفحه روزگارقطعی کرد

غزه محو شدن اسراییل را از صفحه روزگارقطعی کرد و نشان تکنولوژی پیشرفته درعزم واراده الهی رنگی ندارد. ...

یادداشت های خصوصی