جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ | Friday 18 July 2025

با حضور فرمانده انتظامی شهرستان و شهردار امین شهر از خیر گرانقدر یوسف علی اکبری خیر امنیت ساز با اهدای لوحی از سوی سردار فرمانده انتظامی استان تقدیر شد

به گزارش ” انارما ” ؛ شامگاه گذشته۲۵بهمن ماه طی جلسه ای با حضور فرمانده انتظامی شهرستان و شهردار امین شهر از خیر گرانقدر یوسف علی اکبری خیر امنیت ساز با اهدای لوحی از سوی سردار فرمانده انتظامی استان تقدیر و عملیات احداث کلانتری امین شهر از یوم جاری آغاز و تا اتمام پروژه ادامه خواهد داشت.

سرهنگ رضا خلیلی نژاد ضمن تقدیر از همه خیرین امنیت ساز اظهار داشت:خیرین با انجام اقدامات خداپسندانه زمینه ساز رشد و شکوفای جامعه در بسیاری از زمینه ها بوده اند.

فرمانده انتظامی انارگفت: با احداث هر مجتمع می توانیم خدمات بهتری به مردم عزیز در راستای خوشایندسازی محیطی و تکریم ارباب رجوع ارائه دهیم.
شهردار امین شهر مهندس ملانوری نیز با تقدیر از خیرین امنیت ساز گفت:وجود خیرین امنیت ساز نشانه محبت و اعتماد مردمی به نیروی انتظامی است و امیدواریم در ادامه مردم و مسئولان به سوی تامین زیرساخت های امنیتی و انتظامی پیشقدم شوند.

خیر گرانقدر یوسف علی اکبری در این جلسه قول مساعد جهت اتمام پروژه را داده و قراردادهای لازم در این خصوص با پیمانکارمربوطه بسته شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

تصاویر تعزیه خوانی ظهر عاشورا

به گزارش پایگاه خبری “انارما” مراسم تعزیه خوانی ظهر عاشورا محرم ۱۴۰۴ در امین‌شهر برگزار شد ...

یادداشت های خصوصی