- دوشنبه, 14 اکتبر 2024
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار انار , اخبار پیشخوان , تیتر روز , تیتر نخست , جدیدترین خبرها
- 99917
هزینه برگزاری جشنواره پسته اکبری به طرز چشمگیری افزایش یافته است و متاسفانه با توجه به اینکه شهرستان انار از سرمایه گذاران و فروشندگانی که خود از محصول پسته اکبری برخوردار هستند همکاری لازم را جهت برگزاری این مراسم ندارند.
به گزارش پایگاه خبری “انارما”؛ شهرستان انار از مراکز اصلی تولید پسته اکبری در کشور است و کشاورزان این منطقه نیز سالانه بیش از ۱۰ هزارتُن پسته اکبری تولید میکنند اما متاسفانه جشنواره پسته اکبری اناری که هدف از برگزاری این جشنواره، ثبت پسته اکبری انار در فهرست آثار ملی کشور و جذب بیشتر گردشگران است، امسال در انار برگزار نمی گردد.
محسن صالحی فرماندار انار در خصوص این خبر در گفت و گو با خبرنگار انارما افزود: هزینه برگزاری جشنواره پسته اکبری به طرز چشمگیری افزایش یافته است و متاسفانه با توجه به اینکه شهرستان انار از سرمایه گذاران و فروشندگانی که خود از محصول پسته اکبری برخوردار هستند همکاری لازم را جهت برگزاری این مراسم ندارند.
وی هزینه برگزاری دومین دوره جشنواره پسته اکبری در سال گذشته را نزدیک به ۶۰۰میلیون تومان اعلام کرد و افزود: متاسفانه اتحادیه خشکبار شهرستان باید در خصوص برگزاری و جمع آوری هزینه آن از سوی پسته فروشان و سرمایه داران کشاورزی جمع آوری کند که هنوز تمایلی جهت جمع آوری هزینه ها و همچنین برگزاری این جشنواره نداشته ، در نتیجه دیگر توان تامین و پرداخت این هزینه ها را همچون سال گذشته از سوی دولت نداریم و احتمالا این جشنواره امسال برگزار نشود.