پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thursday 25 April 2024

یک متخصص تغذیه گفت: ماده فیبر موجود درسبزیجات و میوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد می شود.

یک متخصص تغذیه گفت: ماده فیبر موجود درسبزیجات و میوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد می شود.

به گزارش” انارما” رضا هاشمی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه ماده فیبر موجود درسبزیجات و میوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد می شود، گفت: مواد غذایی مانند حبوبات، آرد، آلو، گندم، نان سنگک، چای سبز، توت و انجیر خشک، کشمش، سیب، هویج و مرکبات سرشار از ماده فیبر هستند.
وی با اعلام اینکه مصرف سبزی باعث کاهش وزن می شود، اظهار داشت: حرکت سریع غذا در دستگاه گوارش، جلوگیری از بروز سرطان، افزایش سرعت تخلیه روده و باکتری های مفید در بدن از مهمترین خاصیت مصرف ماده فیبر است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف سالاد از بروز سرطان جلوگیری می کند، تصریح کرد: تهیه و مصرف سالادهای تیره رنگ مانند اسفناج، کلم، لوبیا سبز، فلفل و گوجه فرنگی ایمنی بدن را نسبت به بروز سرطان افزایش می دهد.
وی با اعلام اینکه سموم و آفات موجود در میوه جات باعث ایجاد سرطان در بدن افراد می شود، تاکید کرد: برای ضدعفونی کردن و از بین بردن میکروب و آلودگی های موجود در میوه جات و سبزیجات تازه، این مواد غذایی را در زمان مصرف با مواد شوینده شست و شو دهید.
هاشمی با اشاره به تاثیر تمشک در سلامت افراد بیان کرد: مصرف انگورهای درشت باعث نابودی سلول های سرطانی کبد می شود.
وی با بیان اینکه مهمترین خواص سیر ضدسرطانی بودن آن است، تصریح کرد: استفاده از مولتی ویتامین، مصرف بعضی مکمل ها، آبمیوه های صنعتی و نوشابه خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
انتهای پیام/

دیدگاه کاربران

نا امید سه‌شنبه 13 دسامبر 2016 - 2:06 ب.ظ

اینا. ..خیلیاش خودشون سرطان زاست ..با اون سم پاشیا و ابهای الوده?

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

جشن بزرگ دختران روزه اولی در انار

به گزارش ” انارما ” ؛ عصر دیروز ۱۹فروردین ماه جشن شکرانه دختران روزه اولی همراه با برنامه های شاد و متنوع در مهدیه امامزاده محمدصالح(ع) انار با حضور جمعی از مسئولین و معلمان برگزار شد. این ...

یادداشت های خصوصی