- دوشنبه, 20 ژانویه 2025
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اجتماعی , اخبار انار , اخبار پیشخوان , پربازدیدها
- 100854
فرمانده انتظامی شهرستان انار از بازگشت ۱۸ میلیارد و ۶۴۰میلیون ریال وجه کلاهبرداری شده به حساب دو شهروند اغفال شده در کلاهبرداری های حوزه فضای مجازی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری “انارما”؛ صادق نیک نفس اظهار داشت: در پی شکایت دو شهروند مبنی بر کلاهبرداری از آنها از طریق داد و ستدهای فضای مجازی ،مشخص شد یکی از این افراد با پرداخت مبلغ ۱۷ میلیارد در ازای خرید اینترنتی محصولات کشاورزی و دیگری با پرداخت یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال در امور مربوط به ارزهای دیجیتال با خلف وعده و کلاهبرداری طرف معامله خود روبرو شده اند.
وی افزود: در این راستا ماموران پلیس فتا در راستای احقاق حق این دو شهروند به سرعت وارد عمل شدند و با بررسی همه جانبه حساب های کاربری مرتبط با طرفین این معامله کذایی موفق شدند تمام این ۱۸ میلیارد و ۶۴۰میلیون ریال وجه کلاهبرداری شده را به حساب دو شهروند اغفال شده باز گردانند.
فرمانده انتظامی شهرستان انار از شهروندان خواست: قبل از خرید اینترنتی و انجام هر گونه دادو ستد کالا و خدمات در فضای مجازی از اعتبار و هویت واقعی طرف معامله اطمینان حاصل و تا قبل از بررسی اصالت کالای مورد معامله از پرداخت وجه و حتی بیعانه خودداری و در صورت بروز اینچنین وقایعی با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰در سریع ترین زمان ممکن تماس حاصل نمایند.