• درباره ما
  • تماس با ما
اخبار شهرستان انار اخبار شهرستان انار
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • ارسال خبر
بهمن ۲۱, ۱۴۰۴
اخبار شهرستان انار
صفحه اصلی/جدیدترین خبرها/راهی جدید برای آزادی سران فتنه!+تصاویر

راهی جدید برای آزادی سران فتنه!+تصاویر

در بیانیه روز جمعه وزارت خارجه آمریکا عنوان شد/دلسوزی مقامات آمریکایی برای سران فتنه

کد خبر :9452 فوریه 16, 2014
پرینت
14 بازدیدها
0 نظر

به گزارش انارما،روز جمعه گذشته  وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه ای را در خصوص رفع حصر سران فتنه صادر کرد که حاوی بخش هایی بود که در ادامه به بررسی مختصری از آن خواهیم پرداخت:

1- چهره دفاع از مظلوم گرفتن برای کشوری که هویت آن برگرفته از ظلم و جنایت در جهان است و زندانها و بی رحمی های فراموش نشدنی آن در سراسر دنیا بر هیچ انسانی پوشیده نیست، بیشتر به نوشته ای می ماند که برای خود نگارنده نیز ارزشی ندارد چه برسد به مخاطبینش.
لازم به ذکر است براساس گزارش «مرکز تحقیقاتی پیو»، آمریکا در تعداد زندانیان رتبه اول را در جهان دارد، یک‌چهارم کل زندانیان جهان در زندان‌های آمریکا هستند و از هر 100 هزار نفر جمعیت 754 در زندان هستند که در این مورد نیز رتبه اول جهان را دارد.
2- موضع گیری و دفاع شفاف سران آمریکایی از سران فتنه بار دیگر در این سالها حمایت تمام قد از جریان فتنه 88 را بر همگان آشکار ساخت. فتنه ای که با هدف ضربه زدن به اصل نظام همواره از حمایت رسانه های بیگانه و معاند برخوردار بود.
3- در بخشی از این بیانیه چنین آمده است:

“ما همراه با جامعه جهانی، تداوم حبس آنها و ادامه آزار اعضای خانواده شان را محکوم می کنیم و خواهان آزادی بی درنگ آنها هستیم.”

همراهی آمریکا را با جامعه جهانی به وضوح می توان دید. برای این کار نیازی نیست راه دوری برویم. کری خوانی ها و تحریم هایی که بر خلاف قواعد دیپلماتیک جهانی است به وضوح همراهی آمریکا را در جریانات جهانی نشان می دهد! همراهی که نتیجه آن کشتارها و تجاوزات به حریم کشورهای مختلف به بهانه های واهی همچون دارا بودن کشورها به سلاح های کشتار جمعی و غیره بوده است.

4- در بخش دیگری از این بیانیه عنوان شده است: 

ایالات متحده بار دیگر به دولت ایران توصیه می کند که به تعهدات خود پایبند باشد، و درخواست خود را برای آزادی تمامی زندانیان عقیدتی ایران تکرار می کند.

توصیه کشوری که به هیچ یک از تعهدات خود در طول سالهای متمادی پایبند نبوده آنقدر مضحک است که همین یک فراز از بیانیه برای جعلی بودن کل اظهاراتشان کافی است. هر چند حتی ذره ای مثبت اندیشی در نگارش چنین بیانیه ای خطایی بزرگ به حساب می آید اما به دولت آمریکا توصیه می کنیم دقیقاً بر توصیه ای که خود نموده است عمل کند و در مقابل آخرین و جدیدترین تعهد در مقابل توافقنامه ای که صورت گرفته است، اظهارات خود را اثبات نماید.

منبع:فرهنگ

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار شهرستان انار اخبار شهرستان انار
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • ارسال خبر
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • ارسال خبر
  • صفحه نخست
  • صفحه نخست
    • صفحه دو
  • رسانه
  • سیاسی
  • سیاسی
  • معرفی شهرستان انار
  • اقتصادی
  • شهر کرمان
  • جهان
  • اخبار انار
  • ورزشی
  • فرهنگی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • ورزشی
  • فضای مجازی
  • گزارش تصویری
  • تماس با ما
  • ارسال خبر
  • پیوندها
  • چاپ

طراحی و تولید : دی تمز