چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | Wednesday 17 August 2022

به گزارش ” انارما ” ؛  کامران شفائی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان انار ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت سیدالشهدا ( ع ) گفت: بازرسان بهداشتی این اداره در ایام ماه محرم، صفر و بویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۴ بعد از ظهر، نظارت بهداشتی […]

به گزارش ” انارما ” ؛  کامران شفائی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان انار ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت سیدالشهدا ( ع ) گفت: بازرسان بهداشتی این اداره در ایام ماه محرم، صفر و بویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۴ بعد از ظهر، نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی را به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت های قربانی و نذورات و تأمین بهداشت عمومی بصورت ویژه انجام می دهند. این بازرسان بصورت اکیپ های ثابت و سیار در محل اداره دامپزشکی، سطح شهر و کشتارگاه دام انار مستقر می باشند .

وی گفت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می باشد که در اثر تماس با گوشت، خون، ترشحات، احشاء و سایر قسمتهای دام آلوده به انسان منتقل می شود و یکی از مهمترین راه گسترش و انتقال آن کشتار دام بصورت غیر بهداشتی و غیر مجاز در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد که برای جلوگیری از انتقال و انتشار این بیماری می بایست کشتار و قربانی دام ها در محل کشتارگاه دام شهرداری شهر انار با رعایت اصول و موازین بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت شخصی از قبیل ماسک، عینک، دستکش، روپوش مخصوص، کلاه، چکمه و … تحت نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی و شرعی صورت گیرد و گوشت های استحصالی بعد از طی کردن دوره پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت و در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد قابل مصرف می باشند. که برای این منظور با هماهنگی های انجام شده با شهرداری محترم شهر انار کشتارگاه دام این شهرستان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی آماده ارائه خدمات می باشد.

در پایان دکتر کامران شفائی از همشهریان، هیئت امنای مساجد، هیئت های عزاداری و مسئولین محترم بر پرهیز از ذبح و کشتار دام در مساجد، تکایا، هیئت ها و معابر عمومی تأکید کرده و توصیه بر انجام کشتار بهداشتی دام در محل کشتارگاه دام تحت نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی و شرعی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم تجمع در محل کشتارگاه و رعایت دستورالعمل های وزرات بهداشت اقدام کنند و علاوه بر این وی از شهروندان خواست که گوشت های قربانی و نذری را بعد از دریافت حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای پایین یخچال ۴ تا ۰ درجه سانتیگراد در یک ظرف در بسته نگهداری نموده و سپس اقدام به خردکردن آن با دستکش نمایند. همچنین این اداره آماده پاسخگوئی به سئوالات شهروندان گرامی و هماهنگی های لازم جهت انجام نظارت بهداشتی دام های قربانی با شماره تلفن های ۳۴۳۸۷۸۶۰ و ۳۴۳۸۶۶۹۵ می باشد .

 

انتهای پیام/

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

همایش شیرخوارگان حسینی در انار

همایش جهانی شیرخوارگان حسینی امسال بیش از صدها مادر و فرزند در امامزاده محمدصالح(ع) برگزار شد ...

یادداشت های خصوصی