- یکشنبه, 10 جولای 2016
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار انار , اخبار پیشخوان , اسلاید , تیتر نخست
- 51112
تخلفاتی در چانه و کیفیت نان ها نیز صورت می گیرد و قیمت انواع نان اعم از سنتی و فانتزی و حتی نانوایی های آزادپز کاملا متفاوت است و گویا تعرفه قیمتی در این بخش وجود ندارد…
نان یکی از اصلی ترین کالاها است و به عنوان مهمترین غذایی مصرفی مردم محسوب و این فرآورده همواره بیشترین سهم را در هرم غذایی و بخش جدایی ناپذیرخانواده ها و سفره هایشان داشته و دارد، اما کیفیت نان های دولتی تولید شده در نانوایی های انار، مطلوب نیست و بخش زیادی از آن به ضایعات تبدیل می شود.
گزارش میدانی پایگاه خبری “انارما” حاکی از این است که، تخلفاتی در چانه و کیفیت نان ها نیز صورت می گیرد و قیمت انواع نان اعم از سنتی و فانتزی و حتی نانوایی های آزادپز کاملا متفاوت است و گویا تعرفه قیمتی در این بخش وجود ندارد.
حتی وضع نانوایی های دولتی به گونه ای شده است که وقتی با بعضی مشتریان در صف نانوایی هم صحبت شوی همه با هم از کیفیت پایین نان در انار می نالند.
یکی از شهروندان در همان جمع مشتریان نانوا میگفت : نان فقط اگه تازه باشه میشه خورد ولی اگه یک روز ازش بگذره دیگه حتی طعم نان رونداره نان های سیاه ولچ که فورا باعث ترش کردن و رفلکس معده می شوند ولی نان های آزاد برعکس نان های دولتی بسیارآردسفید وباکفیتی دارند ولی با سه برابرقیمت نان دولتی!!
حکایت نانوایی ها شده مثل ضرب المثل معروف که میگه :هر چی پول بدی آش میخوری. یعنی هرکس پول داره بره نان باکیفیت بگیره هرکس هم فقیره همون نان های لچ سیاه رو بخوره به نظرتون این عدالته ایا سیاست دولت این نیست که نانواییهای دولتی روبه این شکل جمع کنه ومردم روبالاجبار راهیه نانواییهای آزادپزکنه!!!؟
یک شهروند اناری که برای خرید نان مراجعه کرده و دل پردردی از کیفیت نامطلوب نان دارد نیز اظهار داشت : امیداواریم کیفیت پایین نان ربطی به سیاست نداشته باشد ولی فکر میکردیم بعد از هدفمندی یارانهها در بخش نان دیگر مجبور نیستیم نان خمیر و سوخته و نامرغوب، سر سفره بگذاریم اما با هدفمند شدن یارانهها، کیفیت نان بدتر از قبل شده است.
در شهرستان انار با توجه به اینکه به تعداد محدودی نانوایی ها بصورت شیوه آزادپر مشغول به پخت نان می باشند و البته با قیمت های جدید که تاکنون به مذاق مردم خوش نیامده، فعالیت میکنند، تغییرات ایجاد شده و آزادپز شدن برخی نانوایی ها اگرچه ممکن است در درازمدت بر کیفیت نان بیفزاید، اما در یک ماهه اخیر صدای مردم و نانواها را درآورده است و هر دو طرف حرف های زیادی برای گفتن دارند.
نانواها دلیل اصلی را آرد بی کیفیت می دانند
برای بررسی جامع عوامل موثر در کیفیت نان در انار با چند تن از نانوایان این شهرستان به گفت وگو نشستیم، آنان به اتفاق از کیفیت آرد توزیع شده در بین نانوایی های شهرستان ناراضی اند و این مسئله را عامل اصلی نامرغوب بودن نان عنوان می کنند.
و همچنین برخی نانوایان از بالابودن قیمت افزودنی های مجاز مثل انواع خمیرمایه ها نیز دلیل دیگری در کاهش کیفیت نان پخت شده می دانند.
گروهی از نانوایان و شهروندان اناری از بی کیفیتی آرد توزیع شده در بین خبازان در این شهرستان گلایه کردند و خواستار رسیدگی مسئولان امر نسبت به ثبات قیمت نان در نانوایی ها و جلوگیری از توزیع نامرغوب آرد شدند.
قیمت “نان کرنو” با وزن چونه ۴۵۰ الی ۴۶۰ گرم حداکثر ۴۰۰ تومان، “نان سنگک” با وزن چونه ۶۵۰ گرم مبلغ ۱۳۰۰ الی ۱۵۰۰ تومان، “نان لواش” با وزن چونه ۱۰۰۰ گرم (بصورت کیلویی) ۲۵۰۰ تومان و “نان تافتون” با وزن چانه ۴۵۰ گرم مبلغ ۴۰۰ تومان در انار تعیین شده است.
انتهای پیام/
به هیچی خوب نیس نونای انار
والا