- یکشنبه, 31 جولای 2016
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اجتماعی , اسلاید , یادداشت , یادداشت ویژه
- 51976
کارشناس طب سنتی با بیان اینکه بالا بودن دمای محیط در تابستان باعث غلیان صفرا و پرخاشگری میشود، گفت: در تابستان باید از مصرف غذاهای دیرهضم پرهیز کنیم.
به گزارش ” انارما” محمود خدادوست، کارشناس طب سنتی ضمن بیان اینکه آب و هوا یکی از اصول ششگانه طب تندرستی است، گفت: در طب سنتی برای حفظ سلامتی متناسب با هر فصل تدابیر و توصیههایی وجود دارد که از جمله فصل تابستان و گرم سال میتوان نام برد.
کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه به دلیل گرمی هوای محیط جریان خون بیشتر به سمت بیرون سوق پیدا میکند، افزود: در این صورت طبیعتاً جریان خون در دستگاه گوارش کندتر میشود که باعث ضعف این قسمت از بدن میشود.
خدادوست گفت: بهتر است در این فصل غذاهای دیرهضم یا لزج مصرف نشود زیرا در توان هضمی دستگاه گوارش نیست وباید از غذاهای سبک و زودهضم استفاده شود.
بالابودن دمای محیط در تابستان باعث غلیان صفرا و پرخاشگری میشود
خدادوست، افزود: علاوه بر آن بالابودن دمای محیط باعث غلیان صفرا و تولید خلط صفرا در بدن میشود که مشکلاتی از جمله داغی، گرما، از کوره در رفتن، پرخاشگری و غیره میشود.
وی با بیان اینکه در این شرایط باید بیشتر از شربتهای خنک مثل آبهای پرتغال، زرشک، انار، گیلاس و هندوانه استفاده شود، تأکید کرد: در این صورت میزان تولید خلط صفرا و حرارت کبد کاهش یافته و علائم هیجانی نیز تقریباً از بین میرود.
کارشناس طب سنتی در پایان بیان کرد: از طرف دیگر به دلیل گرمای تابستان و غلیان خلط صفرا رطوبت بدن نیز تحلیل میرود که ضرورت مصرف آب مهم است.
انتهای پیام/