پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ | Thursday 18 April 2024

بار دیگر انتخابات به پایان رسید و مردم در حماسه‌ای بی‌نظیر پای صندوق‌های رای رفتند و برای چهار سال آینده دوباره به حسن روحانی اعتماد کردند تا سکان اداره کشور را به دست او بسپارند.

بار دیگر انتخابات به پایان رسید و مردم در حماسه‌ای بی‌نظیر پای صندوق‌های رای رفتند و برای چهار سال آینده دوباره به حسن روحانی اعتماد کردند تا سکان اداره کشور را به دست او بسپارند.

به گزارش ” انارما” ، بعد از کش و قوس‌های فراوان انتخابات پایان گرفت و تنور داغ این انتخابات نیز کم کم به سردی می‌رود. مردم  ایران با حضور چهل میلیونی پای صندوق‌های رای با بصیرتی مثال زدنی نشان دادند که به دور از نام و نشان هر کاندیدایی ابتدا ایرانی هستند و برای رای به کشور و انقلابشان پای صندوق‌های رای می‌آیند و اما برنده این انتخابات کسی نبود جز رئیس جمهور چهارساله ایران حسن روحانی.

به طور قطع به یقین رای ۲۳میلیونی روحانی نشان از این دارد که رئیس دولت تدبیر توانسته در طول تبلیغات به خوبی عمل کند و گوی رقابت را از سایر رقبای خود بگیرد اما در مقابل این رای ۲۳میلیونی شاید آرای ۱۵ میلیونی رقیب اصلی روحانی نشان از یک نارضایتی در سطح جامعه دارد و رئیس‌جمهور باید تلاش کند تا در چهار سال آینده این نارضایتی را به حداقل برساند.

حالا که مردم برای چهار سال دیگر به روحانی اعتماد کرده‌اند و رقبای او و هوادارانش به این انتخاب احترام گذاشته‌اند باید دید که دولت جدید حسن روحانی تا چه اندازه می‌تواند به وعده‌های چهار سال گذشته و وعده‌های قبل انتخاباتی‌اش عمل کند. وعده‌هایی که بعد از پایان چهار ساله این دولت قطعا مطالبه اصلی مردم خواهد بود و هیچ بهانه‌ای برای کم کاری در این مورد وجود نخواهد داشت.

روحانی در سخنرانی‌های انتخاباتی خود ضمن تکذیب وعده صد روزه گفته بود مشکلات در چهار سال آینده که هیچ در صد سال آینده هم حل نخواهد شد اما هم اکنون مردم منتظرند تا ببیند رئیس جمهور منتخب مردم در چهار سال آینده چگونه مشکلاتی از قبیل اشتغال، مسکن، حاشیه نشینی و مشکلاتی از این دست را حل خواهد کرد.

روحانی در مناظره‌های انتخاباتی‌اش از لزوم توجه به حاشیه‌نشینی و عدم عدالت مساوی در شرق و غرب کشور خبر داد و از توجه ویژه به بافت‌های فرسوده سخن به میان آورد، وی که به صراحت از طرح مسکن مهر انتقاد کرد اعلام نمود که به جای ساختن مسکن مهر بایستی به فکر بازسازی بافت‌های فرسود بود اما به این نکته اشاره‌ای نکرد برای کسانی که توان مالی پایینی برای خرید مسکن دارند چه برنامه‌ای دارد.

مشکل دیگری که روحانی به آن اشاره کرد معضل بیکاری و اشتغال جوانان بود و مدعی شد که اگر این مشکل حل شود مشکل ازدواج جوانان نیز حل خواهد شد، البته که بسیاری از مشکلات ازدواج در گرو بیکاری است اما تا به حال راه حلی چه برای رفع این بیکاری و مشکلات فرهنگی آن ارائه نشده است.

حال که رئیس جمهور ایران برای چهار سال آینده انتخاب شد باید بداند که اکنون وقت عمل است و زمان شعارهای انتخاباتی گذشته است، وقت عمل به وعده‌هایی که مردم به اعتماد آن پای صندوق‌های رای آمدند و باید چهار سال بعد دولت با رویی گشاده و دستی پر سکان کشور را به دیگری تحویل دهد و وعده‌های انتخاباتی‌اش را فراموش نکند. این مردم نه شیفتگان قدرت و نه تشنگان منصب را نمی‌خواهند تنها چیزی که این مردم به حق انتظار دارند یک دولت منسجم برای به سرانجام رساندن وعده‌هایش است.

باید منتظر ماند و دید که روحانی به چه اندازه در اجرای این وعده‌ها موفق عمل خواهد کرد. قطعاً ۴ سال بعد رئیس‌جمهور نمی‌تواند در مواجهه با انتقادات از دولت قبل انتقاد کند و تقصیرها را گردن قبلی‌ها بیندازد.

انتهای پیام/

دیدگاه کاربران

ح یکشنبه 21 می 2017 - 11:02 ق.ظ

رای آقای روحانی بیست وسه میلیون و پانصدو پنجاه هزار نفر بوده مهندس

راستگو یکشنبه 21 می 2017 - 4:58 ب.ظ

چون رقیب وعده های الکی داده و ی جورایی مردم خصوصآزنان وروستائیان راکه اگه رآی بهش ندن گناه می کنندووعده افزایش یارانه ها و….. را داده بود. اون بندگان خداهم چه خبرداشتندکه چه می شود. غافل ازاینکه ی رفت وبرگشتشان به یزدففط پول بنزینشان۱۲۰۰۰۰هزارتومان میشودو….. وگرنه اینقدررآی هم نمی آورد. یک ساختمان رو میشه بایک شفته معمولی ساخت وهم می شودزیربنارامحکم ساخت. دولت تدبیروامیدپایه رادرست کرده انشاالله در این دولت بناهاساخته خواهدشد. البته اگه چوب لای چرخش نذارند. لطفانظرم رابگذارید

م _ ا پنج‌شنبه 25 می 2017 - 11:21 ق.ظ

گرچه آقای روحانی رأی ۵۷ درصدی را از آن خود کرد اما باید چند نکته را در نظر بگیریم : اول اینکه آقای روحانی و بدتر از آن آقای جهانگیری در رأس کار بودند و با شعارهای دروغین و مردم فریبی رأی آوردند و دوم اینکه اکثریت همیشه راه صحیح را انتخاب نمیکنند و گاهی اوقات اقلیت برحق هستند ، دلیل حرف بنده این است که عمود نظام انقلاب رهبری است و هر مسؤلی که با رهبر زاویه کمتری پیدا کند مستحق تر است. و آقای روحانی در این ۴ سال نشان داد که یک مسؤل انقلابی تمام عیار نیست و نگاه برون گرا دارد و در ضمن ناکارآمدی خود را به گردن دولت قبل می اندازد در صورتیکه از لحاظ کار و تلاش ، ساده زیستی ، مردم داری و بسیاری از خصوصیات انقلابی به گرد آقای احمدی نژاد هم نمیرسد

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

ویژه برنامه تحویل سال ۱۴۰۳در شهرستان انار

برنامه تحویل سال در شهرستان انار برگزار شد ...

یادداشت های خصوصی