جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳ | Friday 11 October 2024

بهره برداری یک واحد پرورش بوقلمون در این شهرستان در سال جاری خبر داد

به گزارش انارما،رییس شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید، دارا بودن ویتامین A و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن است که بویژه در فصل سرما، مصرف آن به کودکان و سالمندان توصیه می شود.

دکتر منصوری_1گوشت بوقلمون به دلیل پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از املاح و ویتامین ها و اسید آمینه تریپتوفان است.

وی اظهار کرد: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح سروتونین کمک کرده و باعث سر حالی و آرامش در افراد دارای افسردگی می شود.

به گفته وی این اسید آمینه می تواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری و با کمک به عملکرد کبد، سموم بدن را دفع کند.

منصوری اضافه کرد: یک واحد پرورش بوقلمون تا پایان سال جاری در شهرستان انار به بهره برداری می رسد.

 

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

رئیس جدید بیمارستان ولیعصر انار معرفی شد

آیین تکریم و معارفه رئیس سابق و سرپرست جدید بیمارستان ولیعصر(عج) انار صبح امروز دوم مهرماه ۱۴۰۳ با حضور مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ،جمعی از پرسنل و مسوولین شهرستان برگزار شد. ...

یادداشت های خصوصی