- دوشنبه, 20 ژانویه 2014
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار انار , جدیدترین خبرها
- 8008
بهره برداری یک واحد پرورش بوقلمون در این شهرستان در سال جاری خبر داد
به گزارش انارما،رییس شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید، دارا بودن ویتامین A و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن است که بویژه در فصل سرما، مصرف آن به کودکان و سالمندان توصیه می شود.
گوشت بوقلمون به دلیل پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از املاح و ویتامین ها و اسید آمینه تریپتوفان است.
وی اظهار کرد: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح سروتونین کمک کرده و باعث سر حالی و آرامش در افراد دارای افسردگی می شود.
به گفته وی این اسید آمینه می تواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری و با کمک به عملکرد کبد، سموم بدن را دفع کند.
منصوری اضافه کرد: یک واحد پرورش بوقلمون تا پایان سال جاری در شهرستان انار به بهره برداری می رسد.