جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Friday 17 May 2024

بهره برداری یک واحد پرورش بوقلمون در این شهرستان در سال جاری خبر داد

به گزارش انارما،رییس شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید، دارا بودن ویتامین A و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن است که بویژه در فصل سرما، مصرف آن به کودکان و سالمندان توصیه می شود.

دکتر منصوری_1گوشت بوقلمون به دلیل پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از املاح و ویتامین ها و اسید آمینه تریپتوفان است.

وی اظهار کرد: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح سروتونین کمک کرده و باعث سر حالی و آرامش در افراد دارای افسردگی می شود.

به گفته وی این اسید آمینه می تواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری و با کمک به عملکرد کبد، سموم بدن را دفع کند.

منصوری اضافه کرد: یک واحد پرورش بوقلمون تا پایان سال جاری در شهرستان انار به بهره برداری می رسد.

 

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

حکم پرونده سرقت آب در انار صادر شد

حکم پرونده برداشت غیر مجاز از آب شرب در یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان انار صادر شد. ...

یادداشت های خصوصی