- پنجشنبه, 21 آوریل 2016
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار پیشخوان , اخبار تصویری , اسلاید , جدیدترین خبرها
- 47597
چهارشنبه شب همزمان با شب سیزدهم رجب ،جشن میلاد امام علی(ع) در پارک کودک انار برگزار شد…
به گزارش انارما ، چهارشنبه شب همزمان با شب سیزدهم رجب ،جشن میلاد امام علی(ع) در پارک کودک انار برگزار شد.
دراین جشن پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم ،علی رحیمی شهردار انار روی سن آمد و ضمن تبریک میلاد امام علی(ع) و روز مرد از حضور پرشور مردم انار در این مراسم تشکر کرد و گفت:مجموعه پرسنل شهرداری و شورای شهر انار همواره با تلاش خود در جهت آبادانی شهر انار در پی جلب رضایت همشهریان عزیز هستند.
رحیمی در خصوص آسفالت کوچه های خاکی شهر انار گفت، با توجه به بودجه ای که تا پایان دوره شورا ی شهر انار در سال جدید برای شهرداری اختصاص داده به صد میلیاردریال میرسد ،در صورت تحقق این بودحه انشاالله تا پایان سال جاری تمامی کوچه های خاکی شهر انار آسفالت خواهند شد.
شهردار انار خاطرنشان کرد: تا هم اکنون نزدیک به پنجاه هزار متر مربع کوچه ها و خیابانهای شهر انار آسفالت شده است.
در ادامه این مراسم برنامه هایی همچون اجرای تئاتر توسط هنرمندان کرمانی و همچنین اجرای موسیقی با هنرمندی سهیل سلیمانی خواننده اناری برگزار شد.
همچنین علی قدیری عضو شورای شهر نیز به همراه احمد انارکی محمدی نماینده منتخب مردم انار و رفسنجان نیز دقایقی پشت تریبون آمد و با ابراز خرسندی از از انتخاب شایسته آقای انارکی محمدی بعنوان نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس گفت: با همکاری و همدلی مردم و تلاش نماینده منتخب انشاالله شهر انار به جایگاه حقیقی خود در زمینه های مختلف خواهد رسید.
مسابقه و قرعه کشی از دیگر برنامه های این مراسم بود.
انتهای پیام/
شنیدم مسولان شهر از اقای سلیمانی تقدیر و تشکر کردن و بهش سکه دادن، یه سوال مگه اقای سلیمانی جایی از برنامه شب کوک اسم شهر انار رو اورده که الان مسولان بهش کادو میدن؟!