یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Sunday 12 May 2024

اما واقعیت آن است که بسیاری از این کشورها صرفا برای کسب یک وجهه بین المللی پروتکل را امضا کرده اند و اساسا هیچ گاه خواب تولید و بهره برداری از انرژی هسته ای را هم ندیده اند که موضوع بازرسی های مطرح در پروتکل باشند…

http://fa.botianews.com/wp-content/uploads/2013/04/%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg

به گزارش  انار ما ، سید یاسر جبرائیلی کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با راه دانا در خصوص بحث مذاکرات هسته ای و انتشار فکت شیت اظهار داشت: یکی از استدلالهای سستی که در رابطه با امضای پروتکل الحاقی توسط ایران ارائه می شود این است که مدام گفته می شود ۱۲۵کشور پروتکل الحاقی را اجرا کرده اند پس ما هم طوری نیست که اجرا کنیم.

وی در ادامه افزود: اما واقعیت آن است که بسیاری از این کشورها صرفا برای کسب یک وجهه بین المللی پروتکل را امضا کرده اند و اساسا هیچ گاه خواب تولید و بهره برداری از انرژی هسته ای را هم ندیده اند که موضوع بازرسی های مطرح در پروتکل باشند. اژانس شاید تا ابد هم کاری به کار کشور آفریقایی توگو که پروتکل را امضا کرده نداشته باشد.

این کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی حساسیت ویژه ای نسبت به مذاکرات دارند و بارها خواستار انتشار فکت شیت ایرانی شده اند تا در جریان جزئیات مذاکرات قرار گیرند این مساله یک مساله مهم ملی است و طبیعتا مجلس نمی تواند نسبت به آن بی تفاوت باشد.

جبرائیلی تصریح کرد: چنانکه کنگره آمریکا نیز نتوانست به توافق بی تفاوت باشد و امروز طرح بازنگری توافق در کنگره امریکا نهایی شده است.،مجلس شورای اسلامی اگر می خواهد نقش تاریخی خود را در این مذاکرات ایفا کند و اگر می خواهد به فکت شیت نهایی اصلی مذاکرات دست یابد و پیش از توافق در جریان جزئیات آن قرار گیرد چاره ای جز تصویب طرح بازبینی توافق ندارد.

وی تاکید کرد: نمایندگان نیز چون کنگره آمریکا حق دارند نظر مثبت و منفی خود را درباره توافق اعلام نمایند به ویژه که متاسفانه تیم مذاکره کننده ایرانی جزئیات مذاکرات را در اختیار مردم و نمایندگان قرار نداده و جزئیات را برای نخبگان ومجلس ارائه نداده است.

جبرائیلی خاطر نشان کرد: حال بیم آن می رود که پس از امضای توافق نمایندگان ما اعتراض های اساسی به همه ان یا بخش هایی از توافق داشته باشند و اعتراض شان به جایی نرسد. لذا طرح تصویب بازبینی توافق توسط مجلس شورای اسلامی امری بدیهی و ضروری به نظر می رسد این را هم اضافه کنیم که تنها راه اطلاع از جزئیات مذاکرات پیش از توافق تصویب این طرح است و نمایندگان محترم با جمع آوری امضا و صدور نامه و بیانیه راهی به جزئیات مذاکرات نخواهد یافت.

انتهای پیام/

دیدگاه کاربران

رضا شنبه 16 می 2015 - 3:39 ب.ظ

قضیه جعل سند دو فوریت به سه فوریت چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

ح-ا-ا شنبه 16 می 2015 - 9:28 ب.ظ

سلام
یعنی خوبه یاخوب نیست که پرتکول امضاء یانشه.

رضا یکشنبه 17 می 2015 - 3:51 ب.ظ

چرا این خبر رو تو سایتتون نمی زارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://www.bartarinha.ir/fa/news/204379/n0z

اقدامی شرم آور در مجلس شورای اسلامی!!!!!!!!

نام و نام خانوادگی دوشنبه 18 می 2015 - 7:13 ق.ظ

اقدام شرم آور در مجلس: جعل طرح نمایندگان در روز روشن/ آیا مجلس، “نماینده جاعل” را تحویل دادگاه می دهد؟!
اولاً این جعل در طرح رسمی نمایندگان صورت گرفته که طبق قانون، مجازات بیشتری برای آن تعیین شده و ثانیاً درباره مهم ترین موضوع کشور یعنی مذاکرات هسته ای است.
عصر ایران ؛ جعفر محمدی – طبق قانون مجازات اسلامی، “جعل” از جمله جرائمی است که تعقیب آن حتی با گذشت شاکی خصوصی نیز متوقف نمی شود. این جرم آنقدر سنگین و غیرقابل گذشت است که در دانشکده های حقوق به عنوان مثال از مادری می گویند که در غیاب همسرش سند جعل می کند تا برای فرزند مشروع و قانونی اش شناسنامه بگیرد. حتی این اقدام ولو این که با نیات انسانی و بدون اضرار به غیر نیز هست، جرم محسوب می شود و قاضی می تواند او را به زندان محکوم کند.اقدام شرم آور در مجلس: جعل طرح نمایندگان در روز روشن/ آیا مجلس،

جعل، شامل تغییر در سند یا تحریف آن هم می شود.* بنابراین اگر کسی در سندی دست ببرد و کلمه ای از آن را عوض کند، مرتکب جرم نابخشودنی “جعل” شده است.(+)
علت سختگیری قانون نسبت به جعل نیز مشخص است چرا که اسناد، ملاک روابط اجتماعی مردم با یکدیگر هستند و هر گونه اقدامی علیه اسناد – اعمّ از رسمی و غیر رسمی و دولتی و عمومی و حتی خصوصی – اقدام علیه امنیت اجتماعی است که در مواردی می تواند علیه امنیت ملی نیز تلقی شود.

اخیراً یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را نوشته و برای آن از نمایندگان امضا گرفته است. این طرح “دو فوریتی” بوده و ناظر به مقابله مجلس شورای اسلامی با طرح کنگره آمریکا در خصوص مذاکرات هسته ای بوده است.

این نماینده مجلس که البته داعیه ارزشمداری هم دارد، بعد از جمع آوری امضاهای نمایندگان مجلس، در اقدامی زشت و زننده و البته کاملاً «مجرمانه»، در آن دستکاری کرده و حتی عنوانش را از دو فوریتی به “سه فوریتی” تبدیل کرده و به هیأت رئیسه داده است!
بر اساس “جعل” صورت گرفته، نه تنها فوریت طرح تغییر یافته که از نظر حقوقی معنای متفاوتی دارد، بلکه طوری وانمود شده که گویا طرح توقف مذاکرات تقدیم هیأت رئیسه شده است.

البته برخی از نمایندگان، بعد از این که متوجه این اقدام مجرمانه شده اند، به هیأت رئیسه مراجعه کرده و ضمن اعتراض امضای خود را از طرح مجعول پس گرفته اند.

اقدام شرم آور در مجلس: جعل طرح نمایندگان در روز روشن/ آیا مجلس،

حال پرسشی که مطرح می شود این است که آیا مجلس شورای اسلامی، به قانونی که خود در خصوص مجازات جاعلین تصویب کرده است، عمل می کند و این نماینده جاعل را برای طی مراحل قضایی به دادگاه معرفی می کند یا از نظر قانونگذاران، قانون برای مردم عادی است و خود نمایندگان حتی اگر در روز روشن هم مرتکب جرم جعل شوند، کسی کاری با آنها نخواهد داشت؟!

مجرمانه بودن جعل صورت گرفته، هنگامی تشدید می شود که به یاد بیاوریم اولاً این جعل در طرح رسمی نمایندگان مجلس صورت گرفته که طبق قانون، مجازات بیشتری برای آن تعیین شده است ( یک تا ۱۰ سال حبس) و ثانیاً درباره مهم ترین و حیاتی ترین موضوع کشور یعنی مذاکرات هسته ای چنین جعلی صورت گرفته است. گو این که کلیت مردم و نظام و دولت و نمایندگان مجلس یک طرف هستند و رویکردی ملی در قبال این موضوع دارند ولی آقای جاعل، یک طرف دیگر ایستاده و با تشخیص و میل فردی خود و جعل طرح نمایندگان، برای کشور ایجاد دردسر کرده است.

اگر قانون برای همه برابر است و حتی مادری که از سر خیرخواهی برای فرزندش، دست به یک سند فردی می برد تا برایش شناسنامه بگیرد، محاکمه و محکوم می شود باید منتظر محاکمه قضایی این نماینده جاعل که بی هیچ شرمی در طرح دهها نماینده دست برده و آن را تقدیم هیأت رئیسه کرده و یک جنجال خبری را علیه کشور باعث شده است، باشیم.

اقدام شرم آور در مجلس: جعل طرح نمایندگان در روز روشن/ آیا مجلس،
برخورد پلیس با جاعلان

جای جاعل اسناد، نه در خانه ملت، که در باندهای تبهکاری و سپس زندان است چرا که به چنین فردی که از ارتکاب جرم نیز ابایی ندارد اساساً نمی تواند اعتماد کرد و او را محرم اسرار کشور در مجلس دانست.

نمایندگان و هیأت رئیسه مجلس، هم برای اطمینان دادن به مردم که قانون درباره همه یکسان اجرا می شود و هم برای حفظ شأن خودشان، باید تعقیب قضایی نماینده جاعل را در دستور کار قرار دهند که گفته اند حفظ حرمت امامزاده با متولی اش است مگر آن که مجلسی ها، برای خود و خانه ملت، حرمتی قائل نباشند!

پی نوشت:
*تعریف حقوقی جعل: ساختن نوشته یا سند یا ساختن مهر یا امضای اشخاص رسمی یا غیر رسمی، خراشیدن یا تراشیدن یا قلم بردن یا الحاق یا محو یا اثبات یا سیاه کردن یا تقدیم یا تأخیر تاریخ سند نسبت به تاریخ حقیقی یا الصاق نوشته‌ای به نوشتهٔ دیگر یا به کار بردن مهر دیگری بدون اجازهٔ صاحب آن و نظایر این‌ها به قصد تقلب.
مطالب مرتبط :
تصویب طرح توقف مذاکرات محال است/ اعتراضات نمایندگان امروز هم ادامه داشت
بنیان های اخلاق خدشه دار شده است/ هیات نظارت بر رفتار نمایندگان وارد کار شود/ یک تا ۱۰ سال حبس در انتظار جاعل
طرح توقف مذاکرات مطرح نیست/ بت کلیا: امضا نکرده ام

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

جشن بزرگ دختران روزه اولی در انار

به گزارش ” انارما ” ؛ عصر دیروز ۱۹فروردین ماه جشن شکرانه دختران روزه اولی همراه با برنامه های شاد و متنوع در مهدیه امامزاده محمدصالح(ع) انار با حضور جمعی از مسئولین و معلمان برگزار شد. این ...

یادداشت های خصوصی