پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thursday 16 May 2024

کلینیک درمانی تامین اجتماعی در یکی از ساختمان های دانشگاه آزاد انار راه اندازی می شود.

کلینیک درمانی تامین اجتماعی در یکی از ساختمان های دانشگاه آزاد انار راه اندازی می شود.

به گزارش ” انارما” به نقل از روابط عمومی فرمانداری انار؛ صبح روز سه شنبه دوم آذرماه با توجه به بازدید دکتر هادی صبوری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمان از دانشگاه آزاد انار به اتفاق امام جمعه فرماندار و دیگر مسئولین انار جوانب راه اندازی کلینیک تامین اجتماعی در یکی از ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی انار بررسی و ارزیابی شد.

حجه الاسلام شیخ حسن منتظری امام جمعه انار در این جلسه گفت: شهرستان انار شهرستانی بسیار حساس از نظر موقعیت مکانی است و از سوی دیگر جمعیت بالایی از مناطقی چون جوزم، دهج، کشکوئیه و نوق نیز برای بحث‌های درمانی به انار مراجعه می‌کنند.

وی افزود: همچنین بیش از ۷۰ درصد از مردم شهرستان انار تحت پوشش  بیمه تامین اجتماعی هستند و با توجه به حجم بالای مشمولان بیمه تامین اجتماعی  و موقعیت جغرافیایی حساس شهرستان انار نیاز است تا یک مرکز درمانی تامین اجتماعی در انار راه‌اندازی شود.

سید ضیا طباطبایی فرماندار انار  نیز در این جلسه ضمن اشاره به خدمات ارزنده زنده یاد علی‌اکبر امین، چهره ماندگار انار گفت: به دلیل نبود مکانی مناسب  در سطح شهر برای ایجاد کلینیک تامین اجتماعی تصمیم بر این شد تا  یکی از ساختمان‌های دانشگاه آزاد را که بلا استفاده بود و مجهز است،  به این کار اختصاص دهیم.

وی اضافه کرد: در حال پیگیری و احداث زیر گذر در جاده کمربندی هستیم تا مردم هنگام مراجعه به کلینیک با مشکل مواجه نشوند و بتوانند به راحتی از زیر گذر به کلینیک مراجعه و وارد جاده نیز نشوند.

طباطبایی همچنین گفت: از ۴۰ هزار نفر جمعیت شهرستان انار، ۳۰ هزار نفر دفترچه  بیمه تامین اجتماعی دارند و این موضوع می‌طلبد تا کلینیک تامین اجتماعی در شهرستان انار راه‌اندازی شود.

دکتر صبوری معاون درمان تامین اجتماعی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: ۵۰ درصد کشور تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و یکی از خدماتی که سازمان تامین اجتماعی ارائه می دهد در حوزه درمانی است.

وی افزود: خدماتی که حوزه درمانی تامین اجتماعی انجام می دهد به دوقسمت درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم تقسیم می شود که درمان مستقیم به صورت بیمارستان و درمانگاه‌هایی است که تحت تملک اداره تامین اجتماعی هستند و درمان غیر مستقیم نیز به صورتی است که اداره تامین اجتماعی با بیمارستان و مطب و آزمایشگاه دیگری قرارداد منعقد می‌کند و بیمه شدگان نیز به آن محل ها رجوع می کنند.

صبوری گفت: مکاتبات شما برای راه اندازی کلینیک تامین اجتماعی از قدیم الایام به دست ما می رسید و ما پیگیری های لازم را در این خصوص انجام دادیم و با پروژه ی شما به طور کلی موافقت صورت گرفته است اما به دلیل محدودیت مالی سازمان در لیست پروژه های درحال انتظار است.
صبوری در خصوص محل راه اندازی مراکز تامین اجتماعی گفت: این مکان ها می بایست یک سری شرایط داشته باشند که سهل الوصول بودن یکی از آن ها است همچنین  در این مراکز تمام خدمات قابل ارائه نیست و ممکن است بعضی از داروهایی که دکتر تجویز میکند در درمانگاه وجود نداشته باشد و باید از داروخانه های سطح شهر تهیه شوند در نتیجه می بایست کلینیک به مراکز درمانی شهر نزدیک باشد.
داشتن استاندارد ها برای ایجاد داروخانه، حضور دو پزشک در دو شیفت صبح  و عصر، حضور دندانپزشک، داروساز و …نیز از دیگر الزامات احداث کلینیک تامین اجتماعی بود که از سوی دکتر صبوری بیان شد.

contentimages_35570

contentimages_35571

انتهای پیام/

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

نام خانوادخادمی پنج‌شنبه 24 نوامبر 2016 - 8:12 ق.ظ

باید در اینجا تذکری داده شود خدمت اقایان در زمان فرمانداری مهندس خادمی زنده یاد امین با ملا قاتی که با مهندس خادمی در مورد در نظر گرفتن زیر گذر دانشگاه ازاد انار که توسط پیگیری های فرماندار مهندس خادمی با مهندس نظریان اعتباری در نظر گرفته شد جهت زیر گذر دانشگاه پس این از قبل قراردادی وجود داشته چرا بعضی ها کار های قدیم را مطرح و به نام خود تمام می کنند

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

حکم پرونده سرقت آب در انار صادر شد

حکم پرونده برداشت غیر مجاز از آب شرب در یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان انار صادر شد. ...

یادداشت های خصوصی