- سهشنبه, 27 مارس 2018
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار انار , تیتر روز
- 77452
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: با اجرای طرح ‘ مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ‘ یکهزار و ۸۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در شهرستانهای انار و رفسنجان جمع آوری و معدوم شد.
به گزارش ” انارما ” ؛ احمد جمالی زاده افزود: این طرح از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی، تامین تجهیزات پرتابل بازرسی است، افزود: در راستای ارتقای سلامت جامعه و با هدف افزایش سلامت مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط در موارد مورد نیاز علاوه بر نمونه گیری و ارسال نمونه به آزمایشگاه مرجع، با استفاده از تجهیزات پرتابل و روش های سنجش سریع، نسبت به شناسایی و تشخیص سریع تر موارد مشکوک و تخلف اقدام می کنند که در این رابطه در رفسنجان و انار بیش از ۲ هزار و ۸۰۵ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل صورت گرفته است.
وی گفت: از ابتدای آغاز این طرح تاکنون پنج هزار و ۱۸۷ مورد بازدید و بازرسی به وسیله ی کارشناسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز حساس شامل قنادی ها، رستوران های داخلی شهری و بین راهی و اغذیه فروشی ها انجام گرفته است.
وی افزود: از این تعداد ۱۴۰ مورد بازرسی از مراکز و مکان های بین راهی انجام شده وتعداد هفت مورد از مراکز و مکان های متخلف به مراجع قضایی معرفی شده و برای ۱۱۷ مرکز هم اخطار بحرانی و غیر بحرانی صادر شده است.
وی گفت: امسال کارشناسان بهداشت محیط در شهرستانهای انار و رفسنجان شامل ۲۲ نیروی بازرس و ۸ نیروی ستادی میباشند که این طرح را اجرا نموده و از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید و بازرسی بعمل می آورند.
جمالی زاده با اشاره به اینکه هفت مرکز متخلف در مدت زمان یاد شده تعطیل شده بیان کرد: همچنین از ۲۸ مرکز نمونه برداری مواد غذایی انجام شد.
وی گفت: سامانه ۱۹۰ آماده پاسخگویی به شکایات مسافران نوروزی است.
منبع : ایرنا