پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thursday 16 May 2024

اما در کشور ما به‌دلیل سرعت گسترش ورود فناوری‌ها و توسعه خطوط تلفن همراه و فضای مجازی و اینترنت برنامه‌ریزی و پیش‌بینی خاصی در این زمینه …

اینترنت هوو

به گزارش انارما به نقل از  ” بوتیا “، حمید خالقی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: امروزه موضوعی با عنوان آسیب‌های نوپدید از جمله آسیب‌های ناشی از اینترنت، تلفن همراه، ماهواره و بازی‌های رایانه‌ای مطرح است که بر لزوم برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در حوزه پیشگیری از این آسیب‌ها تاکید می‌شود.

خالقی  در جلسه پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت: تفاهمنامه‌هایی بین رئیس کل دادگستری استان کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی، اداره کل فنی و حرفه‌ای و شرکت مس ایران در راستای پیشگیری از وقوع جرم منعقد شده است.

وی بیان داشت: پیام‌هایی با موضوع پیشگیری از وقوع جرم در ۳۰ نقطه شهر کرمان نصب می‌شود و انیمیشن‌هایی با سبک جدید آماده شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اضافه کرد: آسیب‌های نوپدید در کشور ما به دلیل توسعه فناوری‌ها رو به گسترش است و در بسیاری از کشورها به موازات ورود و افزایش فناوری برای پیشگیری و مقابله با آسیب‌های نوپدید برنامه‌ریزی شده که کشورهایی مانند کره و چین ازجمله این کشورها هستند.

وی افزود: اما در کشور ما به‌دلیل سرعت گسترش ورود فناوری‌ها و توسعه خطوط تلفن همراه و فضای مجازی و اینترنت برنامه‌ریزی و پیش‌بینی خاصی در این زمینه انجام نشده است و به همین علت به یک باره شاهد افزایش آسیب‌های نوپدید در کشور هستیم.

خالقی تصریح کرد: بروز آسیب‌های نوپدید همچنین می‌تواند زمینه‌ساز سبک جدیدی از آسیب‌های اجتماعی باشد و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کاهش آسیب‌های نوپدید ضروری است.

وی با اشاره به اینکه شبکه اجتماعی وایبر ۲۰۰ میلیون کاربر در جهان دارد، تعداد کاربران این شبکه در ایران را ۴ میلیون اعلام کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ادامه داد: در وایبر نیاز به نام کاربری و پس‌وورد نیست و وایبر تمام پیام‌ها و تماس‌های تلفن همراه را ضبط می‌کند و قادر به شناسایی تمام فایل‌های موبایل است.

خالقی اظهار داشت: اعتیاد شدید، افسردگی، دوست‌یابی‌های نامناسب، ازدواج‌های ناموفق اینترنتی، خودکشی و منزوی شدن از جمله پیامدهای نامطلوب فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است.

وی بیان کرد: ۸۰ درصد افرادی که در اینترنت می‌چرخند در فضای سایت‌های ضداخلاقی حضور پیدا می‌کنند و افت تحصیلی، به‌خطر افتادن حریم شخصی افراد، شکست قبح ارزش‌های اخلاقی، بدحجابی و جعل از دیگر مضرات فضای مجازی است.

این مسئول قضائی، فریبکاری و ثبت اطلاعات دروغین، افزایش روابط نامشروع، اشاعه فحشا، بازی کردن با احساسات، شایعه‌پردازی و دروغ‌پردازی و دور شدن اعضای خانواده‌ها را از دیگر پیامدهای نامطلوب فضای مجازی برشمرد.

خالقی خاطرنشان کرد: نظارت خانواده‌ها بر فرزندان در زمان استفاده از شبکه‌های اجتماعی، فرهنگسازی برای استفاده صحیح از فضای مجازی و فرهنگ استفاده سنی از اینترنت از جمله راهکارهای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

 

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

حکم پرونده سرقت آب در انار صادر شد

حکم پرونده برداشت غیر مجاز از آب شرب در یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان انار صادر شد. ...

یادداشت های خصوصی