- چهارشنبه, 18 مارس 2015
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار پیشخوان , اقتصادی , جدیدترین خبرها
- 29565
تا چندین سال یک درصد مشخص به اضافه رقمی ثابت به سایر سطوح مزدی افزوده می شد درحالی که این امر فاصله بین کارگران شاغل قدیمی در کارگاهها و نیروهای کار جدید را کم کرده و انگیزه کار کارگران با سابقه را از بین برده بود…
محمدرضا بقاییان در گفتوگو با ایسنا، به تشریح جزییات جلسه تعیین مزد شورای عالی کار پرداخت و گفت: در این جلسه کارفرمایان همچنان در افزایش ۱۵ درصدی دستمزد پافشاری میکردند و بالاتر از آن را نمی پذیرفتند ولی پس از ساعتها بحث و چانهزنی و مذاکرات دوجانبه و چند جانبه موفق شدیم که این رقم تا ۱۷ درصد بالا بیاوریم.
وی اضافه کرد: در راستای افزایش ۱۷ درصدی دستمزد و پذیرش آن از سوی دولت و کارفرمایان پیشنهاد کردیم که این افزایش به سایر سطوح مزدی هم تسری داده شود.
به گفته بقاییان، تا چندین سال یک درصد مشخص به اضافه رقمی ثابت به سایر سطوح مزدی افزوده می شد درحالی که این امر فاصله بین کارگران شاغل قدیمی در کارگاهها و نیروهای کار جدید را کم کرده و انگیزه کار کارگران با سابقه را از بین برده بود.
نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره میزان افزایش بن خواربار نیز گفت: پیشنهاد اول ما افزایش ۷۰ هزار تومانی و رسیدن آن از ۸۰ هزار تومان به ۱۵۰ هزار تومان بود اما در جلسه شورای عالی کار آن را اصلاح کردیم و به ۴۰ هزار تومان رساندیم که در ابتدا با ۲۰ هزار تومان موافقت شد اما در نهایت به ۳۰ هزار تومان رسید.
وی در عین حال به ترک جلسه شورا از سوی برخی نمایندگان کارگری اشاره کرد و گفت: سر موضوع تسری افزایش ۱۷ درصدی دستمزد به سایر سطوح مزدی بود که به دلیل عدم موافقت کارفرمایان جلسه را ترک کردیم و نشست شورای عالی کار برای دقایقی تعطیل شد اما احساس کردیم عدم حضور ما موجب می شود که همان ۱۵ درصد مورد نظر کارفرمایان برای افزایش دستمزد تصویب شود و این موضوع خواست جامعه کارگری نبود. لذا بازگشتیم و خوشبختانه با پافشاری و اصرار افزایش ۱۷ درصدی را به سایر سطوح مزدی رساندیم.
بقاییان در پایان به تلاش گروه کارگری برای بالا بردن حداقل مزد کارگران اشاره کرد و گفت: تا آخرین لحظه از منافع کارگران دفاع کردیم و می دانستیم که عدم امضای صورت جلسه با توجه به موافق بودن آرای دولت و کارفرمایان تاثیری ندارد.