شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Saturday 27 April 2024

چرا از لفظ «ممکن بود» استفاده کردم؟ دانشگاه‌های این کشور در مقطع لیسانس پولی است و به همین علت تنها حدود ۴۰ درصد از مردم آمریکا تحصیلات دانشگاهی در حد مدرک کارشناسی (لیسانس) دارند.

چرا از لفظ «ممکن بود» استفاده کردم؟ دانشگاه‌های این کشور در مقطع لیسانس پولی است و به همین علت تنها حدود ۴۰ درصد از مردم آمریکا تحصیلات دانشگاهی در حد مدرک کارشناسی (لیسانس) دارند.

به گزارش ” انارما ” ؛ کانال فرنگ نوشت: اگر این نابغه ریاضی جهان، در آمریکا متولد شده بود، «ممکن بود» هیچوقت نتواند به دانشگاه برود چه اینکه به چنین جایگاه علمی در جهان برسد!

چرا از لفظ «ممکن بود» استفاده کردم؟ دانشگاه‌های این کشور در مقطع لیسانس پولی است و به همین علت تنها حدود ۴۰ درصد از مردم آمریکا تحصیلات دانشگاهی در حد مدرک کارشناسی (لیسانس) دارند. از لفظ «ممکن بود» استفاده کردم، چون اطلاعی از وضع مالی خانواده میرزاخانی در زمانی که دخترشان کنکور داد و در دانشگاه شریف قبول شد ندارم. تحصیل برای دانشجویان شریف در ایران رایگان است؛ اما اگر مانند دانشگاه‌های آمریکا پولی که شهریه‌های نسبتا بالایی نیز دارند، میبود آیا خانواده او می‌توانست از پسِ هزینه‌های آن بربیاد؟ شاید آری، شاید خیر! اما اگر وضع مالی‌شان در حد پرداخت شهریه‌های تحصیل در دانشگاه نمی‌بود شاید مریم میرزاخانی در دوران دانش‌آموزی همانند بسیاری از نوجوانان آمریکایی، آنقدر جدیت و تلاش در درس نداشت!

درصد بالایی از دانش‌آموزان این کشور با توجه به سطح درآمدی خانواده‌شان و هزینه‌های تحصیل در دانشگاه اصلا امیدی به تحصیل در دانشگاه ندارند، و به همین خاطر آنطور که باید درس و مدرسه را در دوران دبیرستان و حتی پیش از آن، جدی نمی‌گیرند! چون می‌دانند در نهایت باید به فارغ‌التحصیلی از دبیرستان و مدرک دیپلم بسنده کنند!

در این باب بحث بسیار است. مثلا همین دانشگاه‌ها به دانشجویان ارشد و دکترا حقوق می‌دهند؛ حقوقی که البته بسیار پایین است، اما به دانشجوهای این مقطع‌ها اجاره می‌دهد بتوانند یک زندگی هرچند حداقلی برای خود فراهم کنند.

خدا رحمت کند مریم میرزاخانی را که در ایران متولد شد، در ایران مدرسه رفت، در ایران کنکور داد، در ایران به دانشگاه رفت و تنها زن دارنده جایزه ” فیلدز ” در جهان شد.

لازم است بگویم دانشگاه‌های آمریکا، از بهترین دانشگاه‌های دنیا و به طور کامل در خدمت نظام این کشور هستند و کاری جز حل مسائل کشورشان ندارند؛ دقیقا برعکس دانشگاه‌های ایران…
به جرات می‌توان گفت یک عامل اصلی قدرت ایالات متحده، دانشگاه‌های این کشور هستند؛ دقیقا برعکس دانشگاه‌های ایران…

دیدگاه کاربران

محمد سه‌شنبه 18 جولای 2017 - 8:14 ق.ظ

مرحومه خانم میرزا خانی نخبه ریاضی جهان در حالی در امریکا از دنیا رفت که بیمه درمانی نبود و مخارج درمانی او از طریق ایجاد کمپین مردمی تامین شده است.علاوه بر این پدر ایشان نتوانست برای دیدار دخترش گذرنامه بگیرد.این است بهشت موعودی که امریکا و غرب برای نخبگان ایرانی وعده می دهد.

محمد سه‌شنبه 18 جولای 2017 - 11:03 ق.ظ

خداوند در آیه ۱۲۰ سوره مبارکه نساء در بیان صفات شیطان می فرماید:(( (شیطان) به آنها وعده می دهد و آنها را امیدوار می سازد.و شیطان جز وعده دروغ به آنها نمی دهد)).از آنجا که امریکا به فرموده حضرت امام(ره) شیطان بزرگ است به نخبگان ما وعده های گوناگونی می دهد که متاسفانه به خیلی از آنها عمل نمی کند.اگر نخبگان علمی در داخل کشور بمانند و مسئولین نیز به آنها بها بدهند و از مقام آنها تجلیل شود پیشرفت های چشمگیری در مملکت بوجود خواهد آمد و نخبگان ما نیز در غربت با مظلومیت از دنیا نخواهند رفت.

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

جشن بزرگ دختران روزه اولی در انار

به گزارش ” انارما ” ؛ عصر دیروز ۱۹فروردین ماه جشن شکرانه دختران روزه اولی همراه با برنامه های شاد و متنوع در مهدیه امامزاده محمدصالح(ع) انار با حضور جمعی از مسئولین و معلمان برگزار شد. این ...

یادداشت های خصوصی