شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Saturday 4 May 2024

زمان مبارزه شیمیایی علیه آفت شپشک واوی پسته فرا رسیده است. برای مبارزه علیه این آفت می توانید از سموم زیر (باتوجه به سموم مجاز کشور) استفاده نمایید:دیازینون یک و نیم لیتر لیتربه همراه ۷-۵ لیترروغن ولک در هزار لیتر آب…

۲انارما

به گزارش انارما، واحد حفظ نباتات جهادکشاورزی شهرستان انار درباره آفت شپشک واوی اطلاعیه ای به شرح ذیل اعلام کرد:

زمان مبارزه شیمیایی علیه آفت شپشک واوی پسته فرا رسیده است. برای مبارزه علیه این آفت می توانید از سموم زیر (باتوجه به سموم مجاز کشور) استفاده نمایید:

دیازینون یک و نیم لیتر لیتربه همراه ۷-۵ لیترروغن ولک در هزار لیتر آب

اتیون ۲ لیتربه همراه۷-۵ لیتر روغن ولک در هزار لیتر آب

سمپاشی برعلیه شپشک ها در دوره زمانی محدودی صورت میگیرد و بعد از آن تاثیر چندانی نخواهد داشت.

حتما از خروج حداقل ۵۰% پوره های شپشک اطمینان حاصل فرمایید.

توجه:اختلاط سم و روغن بیرون از تانکر انجام و از سمپاشی هنگام وزش باد اکیدا خودداری شود.

۱انارما

۲انارما

اطلاعیه واحد حفظ نباتات جهادکشاورزی شهرستان انار درباره آفت سوسک سرشاخه خوار(سوسکو) به شرح ذیل می باشد:

آفت سوسک سرشاخه خوار(سوسکو) یکی از آفات مهم درختان پسته می باشد. که درصورت عدم مبارزه به موقع، خسارت قابل توجهی به باغات پسته وارد می آورد. بر این اساس ضرورت دارد ضمن بررسی کامل باغ ابتدا کانونهای آلودگی به خصوص باغات رها شده و منازلی که در آنها چوبهای هرس شده به عنوان هیزم مورد نیاز برای پخت نان نگهداری می شوند شناسایی شده و اقدامات لازم جهت کنترل کانونها صورت گیرد. پس از مشورت با کارشناسان کشاورزی واجد شرایط درخصوص زمان اوج پرواز نسبت به مبارزه شیمیایی به روش زیر اقدام شود:

فنیتروتیون دو و نیم لیتر به همراه دو و نیم لیتر صابون مایع و یا ریکا ۱۰-۷ لیتر نفت در هزار لیتر آب

نحوه اختلاط: ابتدا مایع ظرفشویی را داخل ظرفی ریخته و به تدریج نفت به آن اضافه شده و هم زده شود تا به خوبی مخلوط شوند. سپس سم اضافه گردد و بعد از حل شدن سم در آب مخلوط به تانکر منتقل شود. درمدت زمان سمپاشی مخلوط درون تانکر هر ۱۰ دقیقه یک بار توسط همزن مکانیکی یا فشار پاشش سم توسط سرلانس همزده شود و سمپاشی در هوای خنک و آرام انجام گیرد. بعد از عملیات سمپاشی تانکر، شیلنگ ها و… به خوبی شستشو شوند.

توجه : اختلاط در این سمپاشی بسیار مهم بوده و در صورت عدم اجرای دقیق آن سمپاشی موثر نخواهد بود. ضرورت دارد با استفاده از روش تله گذاری در زمان مناسب، نسبت به تکمیل مبارزه اقدام شود، مجددا تاکید می گردد مبارزه شیمیایی به تنهایی کافی نبوده و موفقیت نهایی منوط به انجام مبارزه مکانیکی می باشد.درصورتیکه سوسک ها هنوز کانال ورودی عمیقی بیشتراز یک سانتی متر ایجاد نکرده اند از اختلاط نفت و صابون یا ریکا با فنیتروتیون اجتناب نمایید.

۴انارما

انارما۳

دیدگاه کاربران

ح-ا-ا پنج‌شنبه 23 آوریل 2015 - 1:53 ق.ظ

باسلا
پسته های اکبری که صد در صد آسیب دیده است آیابازهم نیازبه سم پاشی دارد.خواهشمندم ی کارشناس اداره جهادکشاورزی پاسخ دهد.تشکر

ناشناس پنج‌شنبه 23 آوریل 2015 - 9:43 ق.ظ

واقعا اینا درخت پسته هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نام و نام خانوادگی جمعه 24 آوریل 2015 - 9:44 ب.ظ

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امسال دیگه چیکار کنیم از کجا بیاریم به لقمه نون بخوریم

نام و نام خانوادگی پنج‌شنبه 28 می 2015 - 12:29 ق.ظ

سلام.الان ۷خرداد است.میخواستم ببینم ایا الان میتونم سم پاشی برای مبارزه با سوسکو رو انجام بدم.مرسی

آخرین اخبار

تبلیغات

تاریخچه

تصویر برگزیده

جشن بزرگ دختران روزه اولی در انار

به گزارش ” انارما ” ؛ عصر دیروز ۱۹فروردین ماه جشن شکرانه دختران روزه اولی همراه با برنامه های شاد و متنوع در مهدیه امامزاده محمدصالح(ع) انار با حضور جمعی از مسئولین و معلمان برگزار شد. این ...

یادداشت های خصوصی