- دوشنبه, 28 مارس 2016
- خبرنگار
- بدون دیدگاه
- اخبار انار , اسلاید , جدیدترین خبرها , یادداشت
- 46867
گزارش ارسالی رضارجب زاده را در خصوص مراحل پخت کلوچه سنتی توسط مادربزرگش در تنور مطبخ ببینید:
به گزارش انارما ، مردم انار همانند سایر مناطق ایران آیین های مختلفی در ایام نوروز دارند که با فرا رسیدن این ایام شور و شوق بیشتری برای احیاء سنت ها در بین مردم ایجاد می شود.
یکی از سنت هایی که در خانه های قدیمی و روستایی حفظ شده است پخت کلوچه و کماچ در ایام نوروز است.
تصاویر ارسالی از رضارجب زاده را در خصوص مراحل پخت کلوچه سنتی توسط مادربزرگش در تنور مطبخ در ادامه ببینید:
مواد تشکیل دهنده این نوع کلوچه عبارت اند از : زنجبیل، میخک ،حل سبز،دارچین، جوش شیرین ، روغن ،شکر ، آرد ،مغر پسته و کنجد
انتهای پیام/
مشاالله